logo

GENYAP LINK KAĞITHANE’DE LANSMAN ÖNCESİ SATIŞLAR BAŞLADI

GENYAP LINK KAĞITHANE’DE LANSMAN ÖNCESİ SATIŞLAR BAŞLADI

Kentsel dönüşüm anlamında, Kağıthane’nin yıldızı olmaya aday GENYAP, Genyap Sadabad, Genyap Osmanpaşa Konakları, Genyap Kağıthane 7000, Genyap Hasbahçe ve Genyap Oxygen ve Genyap Wen Levent’ten sonra Genyap Link Kağıthane ile Kağıthane’mize değer katacak yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor…

GENYAP kurulduğundan bugüne; konut, fabrika, otel, cami, köprü, plaza, site, iç mimari ve alt yapı gibi birçok sektörde hizmet vermektedir. Bugüne kadar kaliteden ödün vermeden birçok başarılı projeye imza atıyor. Amaçları yalnızca konut üretmek değil aynı zamanda insanların beklentilerini karşılamak ve kendilerini mutlu hissedebilecekleri mekânlar tasarlamak.

GENYAP LINK KAĞITHANE projesinin temelleri atıldı

Genyap Link Kağıthane, yaklaşık 5.000 m2 arsa üzerine yapılacak 52.000 m2 kapalı alanda, 4 blok 414 daire ve 2 dükkandan oluşuyor. Genyap Link Kağıthane’de 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire alternatifleri mevcut.

GENYAP LINK KAĞITHANE projesinin temellerini atıldı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması planlıyor. Projenin ilk bloğunun kaba inşaatı da neredeyse ortaya çıktı. Projede seyir teraslı havuz ve kafeterya ve ayrıca kapalı havuz şeklinde 2 havuz, fitness alanı çocuk parkı, sauna, buhar odası, Türk hamamı, mini basketbol-voleybol-futbol sahası, 4,5 kat kapalı otopark, proje genelinde bahçe ve çatılarda süs havuzları, oyun odası ve 7/24 güvenlik olacak.

Genyap Link Kağıthane 24 ay sonra anahtar teslim edecek olup şuan A blokta inşaat devam etmektedir.

Projenin sosyal donatıları:

Açık havuz ve cafe çatıda ( A Blok )

Kapalı havuz

Seyir terası

Fitness alanı

Çocuk parkı

Sauna – buhar odası – Türk hamamı

Mini basketbol – voleybol – futbol

Proje geneli süs havuzları

4.5 katlı kapalı otopark

7/24 güvenlik

GENYAP LİNK KAĞITHANE Satış Ofisi

Adres: Merkez Mah. Nurhan Sok. No:2 K:1

Kağıthane – İSTANBUL

Tel: 0212 295 1 295

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1775 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.