logo

Güçlü Bir Türkiye İçin EVET

Güçlü Bir Türkiye İçin EVET

Güçlü Bir Türkiye İçin EVET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Avrupa’nın En Büyük Şehir Hastanesi olan “Mersin Şehir Hastanesi” açılışından referandum çağrısı yaptı:

Nisan’da Sandıkları “evet” le Patlatalım

 

Avrupa’nın En Büyük Şehir Hastanesi Açıldı

1.294 hasta yatak kapasitesine sahip, 51 ameliyathane, 3.858 araçlık otopark ve helikopter pisti olan Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Mersin’de açıldı. Hastane günde 12 bin hastaya hizmet verecek. Kompleks 5 bin kişiye de iş kapısı olacak.

Evet’e Hazır mıyız?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Şehir Hastanesi açılış konuşmasında, “16 Nisan’da sandıklara gidilecek. “Sandıkta evet’e hazır mıyız?” (vatandaşlar “Evet” diye karşılık verdi) Geçmişte olduğu gibi Nisan’da Sandıkları “evet” le patlatalım dedi. Türk Milleti uzun zamandır sessiz sedasız yürüttüğü istiklaline ve istikbaline sahip çıkma konusundaki kararlılığını tüm dünyaya adeta haykırmıştır” dedi.

Anayasa değişikliği referandumu için sosyal medyada başlatılan “EVET” kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Siyaset, iş adamı, dernek, sanat ve spor camiasından birçok kişi “Güçlü Türkiye” için “EVET” dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç: Güçlü, istikrarlı ve Yeni Türkiye için referandumda bende varım “EVET” diyorum dedi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Av.Faruk Gökkuş: Güçlü Bir Türkiye İçin Kararımız “EVET” dedi.

Gazi Mustafa Zorova: Zamanında Menderes’te hayır dedik, idam ettiler. Bir daha bu oyuna gelmeyeceğim. Şimdi evet diyeceğim ki hayırlı olsun.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar: Memleketimizin istikrarı için gençlerimizin ve evlatlarımızın geleceği için, EVET dedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak: Ülkemizin kalkınması için önemli bir adım olan yeni Anayasa için, üretmeye ve büyümeye devam etmek için, daha güçlü bir Türkiye ve sağlam bir irade için, EVET ben de varım.

İstanbul Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Habip Arslan: Güçlü, istikrarlı bir Türkiye için gençlerimizin ve evlatlarımızın geleceği için, EVET diyorum dedi.

İstanbul Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Balcı: Tüm teröristler hayır diyor ve ben onların yanında olmamak için gönlüm, ruhum, karakterim kabul etmediği için başkanlık sistemine “evet” diyorum dedi.

İş Adamı Recep Osmanoğlu: Daha güçlü bir Türkiye için daha yönetilebilir bir Türkiye için, Tam bağımsız bir Türkiye için bende varım diyorum dedi.

Gazi Cafer Akın: 15 Temmuz bir daha yaşanmasın diye EVET. 

Ünlü Spor Sunucusu Ertem Şener: Daha büyük daha güçlü bir Türkiye için tabiki bende varım EVET dedi.

Efsane Güreşçi Hamza Yerlikaya: Büyüyen güçlenen Türkiye için ben de varım, evet diyorum.

Sanatçı Mustafa Çeçeli: Güçlü Bir Türkiye İçin elbette bende varım EVET

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2545 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.