logo

Güçlü ve İstikrarlı Bir Türkiye için EVET

Güçlü ve İstikrarlı Bir Türkiye için EVET

Güçlü ve İstikrarlı Bir Türkiye için EVET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “istikrar ve güvenin yeni sistemle güçlü hâle gelir. Büyük, güçlü, müreffeh ve istikrarlı bir Türkiye için referandumda EVET demeliyiz” dedi.

İstanbul Esenler’deki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimizin çoğunluğunun desteğini almak, öyle gece-gündüz yalan söylemekle, sürekli palavra sıkmakla mümkün değildir. Çalışacaksınız, ter dökeceksiniz. Eğer milletimiz size itibar ederse, teveccüh gösterirse, sandıkta oyunu verirse, sizi de ne yapar, ortaya çıkartır. Yoksa ekmeden biçme dönemi 16 Nisan’dan sonra bitiyor” dedi.

Halk oylamasına sunulan anayasa değişikliğindeki amaçlarının, Türkiye’yi; 2023 hedeflerine ulaşabileceği, terörle mücadelesini daha etkin şekilde yürütebileceği, dünyadaki saygınlığını yükseltebileceği bir sisteme kavuşturmak olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, istikrar ve güvenin yeni sistemle güçlü hâle gelmesini istediklerini söyledi ve törende bulunanlardan büyük, güçlü, müreffeh ve istikrarlı bir Türkiye için referandumda EVET demelerini istedi.

Türkiye Tarihi Bir Karar Verecek

Türkiye’nin, dünyanın ve bölgenin büyük bir dönüşüm içerisinde olduğu bu süreçte tarihî bir karar vereceğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu meseleyi komik benzetmeleriyle şahsi hâle getirenlerin, yalanlarıyla sulandıranların, çarpıtmalarıyla başka tarafa çekmek isteyenlerin amacının başka olduğunu dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Onlar Türkiye bu dönüşüm sürecini güçlü bir şekilde karşılayamasın, eskiden olduğu gibi sırtı yerden kalkmasın, hep birilerine muhtaç olarak yaşasın istiyorlar” dedi.

Milletimizin İstikbali için EVET

Bugün terör örgütlerinin ve arkalarındaki güçlerin bir olup Türkiye’nin tökezlemesini beklediğine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bize düşen, ülkemize dört elle sarılmaktır. Ülkemizi daha da güçlendirmek, hedeflerine çok daha süratli oluşturmak için aldığımız kararın sebebi işte budur. Şahıslar için değil, milletimizin istikbali için, yönetim sistemini de bunun için değiştiriyoruz. Gelecek nesillere daha müreffeh bir ülke bırakmak için 16 Nisan’da sandığa gidiyoruz” sözlerine yer verdi.

Konuşmasının sonunda törene katılanlardan “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan ve Tek Devlet” için 16 Nisan’da EVET demelerini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini 16 Nisan’ın Türkiye için yeni bir milat olması dileğinde bulunarak tamamladı.

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1398 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.