logo

Gültepe Meslek Lisesi Mezunları Geleneksel Pilav Gününde Buluştu

Gültepe Meslek Lisesi Mezunları Geleneksel Pilav Gününde Buluştu

Gültepe Şehit Cihan Erat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gültepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Mensupları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 29 Mayıs Pazar günü Saat: 14.00’da okul bahçesinde pilav günü düzenledi.

Programa Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Fazlı KILIÇ, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Dilekçi ve Şube Müdürü Yılmaz Yıldırım, Eski dönem Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Toktekin, Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Suat Sarı, Gültepe Şehit Cihan Erat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa HOŞYİĞİT ve öğretmenleri, Gültepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Mensupları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Karakelle ve yönetimi, Geçmiş dönemlerde okul müdürlüğü yapmış Mustafa Karayel, Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan Mutlu, Gültepe Mahallesi Muhtarı Bilal Daş, Ortabayır Mahallesi Muhtarı Erhan Özbak, Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Cengiz Yıldırım, Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı, Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, emekli öğretmenler ve mezunlar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra kürsüye gelen okul müdürü Mustafa Hoşyiğit, “Geleneksel pilav günümüze hoş geldiniz. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. 1969’da kurulan tarihi ve kültürü olan okulumuzda 3 yıldır görev yapmaktan onur duyuyorum.  2 yıldır pandemiden dolayı yapamadığımız pilav gününü bu sene yapmak nasip oldu. Desteklerinden dolayı Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e ve Gültepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Mensupları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Karakelle’ye ve okul idaremize teşekkür ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı da tüm mezunlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gültepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Mensupları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Karakelle, “Sayın belediye başkanımız, sayın okul müdürlerimiz, okulumuz önceki dönem idareci ve öğretmenleri, okulumuz öğretmenlerimiz ve kıymetli mezunlarımız okulumuzun geleneksel pilav gününe hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Okulumuzun Gültepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Mensupları Derneği başkanlığını devralmış bulunmaktayım. Bundan sonra okulumuz için mezunlarımızın iletişimini, yardımlaşmasını ve birlikteliğini sürdürebilmek için elimizden geleni sizlerin de desteği ile yapmaya çalışacağım. Pandemi nedeni ile bir süredir yapamadığımız pilav gününü çok şükür bugün yapabiliyoruz. Bundan sonra da her sene geleneksel olarak yapacağız. Bu etkinlik için okul müdürümüze ve tüm idarecilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca gönülden destek veren ikram ve fiziksel destek veren belediye başkanımız Mevlüt Öztekin’e teşekkür ediyorum. Tüm mezunlarımıza katılımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun” dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Değerli misafirler ve çok kıymetli okulumuzun değerli mezunları ve mensuplarımız sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Geleneksel pilav günü düzenledikleri için hem mezunlar derneği başkanımıza hem okul müdürümüze teşekkürlerimizi arz ediyorum. Bu okuldan mezun olan çok değerli vatana millete hizmet etmiş, güzel hizmetlerde bulunmuş şuan emekli olan büyüklerimiz de var. Allah hepimize sağlık ve afiyetler versin. Tabi buradan mezun olurken hatıralarınız canlanıyor. Belki yıllar önce mezun oldunuz. Ama tekrar buraya geldiğiniz zaman öğrencilik hatıralarınız canlanmış oluyor. Sizlere katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize afiyet olsun” dedi.

Daha sonra söz alan idareciler ve mezunlar geleneksel pilav günü için düşüncelerini dile getirdiler. Program yenilen pilavların ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardında sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

856 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.