logo

Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Pilav Günü Düzenliyor

Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Pilav Günü Düzenliyor

Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni adıyla Gültepe Şehit Cihan Erat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 53.yıl etkinlikleri kapsamında geleneksel pilav günü düzenliyor.

Gültepe Şehit Cihan Erat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa HOŞYİĞİT, “29 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da düzenlenecek etkinliğe “Meslek Liseliyim diyen, Meslek Lisesi geleneğini sürdürmek isteyen herkesi bekliyoruz. Amacımız mezunlarımızla bir araya gelmek, kaynaşmak, dostluklarını pekiştirmek ve ebedileştirmektir. Bunun için okulumuzun pilav günü Gültepe Şehit Cihan Erat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için bir bayramdır. Bütün Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarımızı bu etkinlikte görmek istiyor ve pilav günümüze davet ediyoruz” dedi.

Biz büyük bir aileyiz

Gültepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Mensupları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, iş adamı Abdullah Karakelle ise “Okulumuz ülkemizin ihtiyaç duyduğu kalifiye insan gücünü yetiştirmek üzere, Kağıthane ilçesi Gültepe semtinde 10 Kasım 1969 tarihinde eğitim ve öğretime başlamıştır. Vatani görevini yapmakta iken şehid olan okulumuz mezunu Cihan ERAT’ın adı 2022 yılında okulumuza verilerek Gültepe Şehit Cihan Erat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmuştur. Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarımızı, emekli olan, ayrılan görev yapmış idareci ve öğretmenlerimizi 29 Mayıs Pazar günü Saat:14.00’da okulumuz bahçesinde düzenlenecek olan pilav günümüze bekliyoruz.

Okulumuz, 53 yıl içinde ülkemize teknik eğitim hizmeti vermiş, Türkiye sathında çeşitli kademelerde görev yapan binlerce teknik eleman, bürokrat, işadamı, sanatkâr ve öğretmen yetiştirmiştir. Okulumuzda bizden önce mezun olmuş tüm ağabey ve ablalarımızı pilav gününde ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyarız. Herkesi bekliyoruz. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Listesi:

Abdullah Karakelle, Ahmet Cihat Akın, Harun Göktürk, İsmail Kır, Yasin Yolcu, Şükrü Uğur Göktürk, Mikail Kır, Bayram Karakaya, Mükerrem Efe, Savaş Gürses, Cuma Dumrul, Tarık Vural, Erol Başat, Barış Alper, Samet Çongar, Dursun Şanlı, Ahmet Kömü, Muammer Demirci, Oktay Kara, Metin Zengin, Emrah Yılmaz, Gürhan Güven, Yusuf Yolcu, Adem Dişler, Hakan Karakaş ve Ali İhsan Ak.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
831 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.