logo

Gültepe Muhtarı Bilal Daş, Fakirin Ekmek Kapısı Oldu

Gültepe Muhtarı Bilal Daş, Fakirin Ekmek Kapısı Oldu

Gültepe Muhtarı Bilal Daş, Fakirin Ekmek Kapısı Oldu

Yaptığı çalışmalar ve başarılı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Gültepe Mahallesi Muhtarı Bilal Daş, yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Her gün ihtiyaç sahibi 20 aileye Halk Ekmek’ten ücretsiz ekmek veriyor…

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Gültepe Mahallesi Muhtarı Bilal Daş, “Gültepe’de günlük 20 ailenin temel ihtiyacı olan ekmeğini karşılıyoruz. Tespit ettiğimiz İhtiyaç sahibi 20 aile, her gün Halk Ekmek’e gidip ihtiyacı kadar ekmeği ücretsiz alıyor. Halk ekmeğin ödemesini vatandaşlardan aldığımız yardımlarla biz ödüyoruz. Gültepe halkına bu projeye destek verdiği için sizin aracılığınızla tekrar teşekkür ediyorum. Gültepe mahallesinde oturup ben ekmek alamıyorum diyen bir aile kalmasın. Ben ekmek alamıyorum, ihtiyaçlıyım diyen aileler varsa bize başvursunlar” dedi.

Daş, “Ramazan ayı dolayısı ile ihtiyaç sahibi ailelere kumanya yardımı yapıyoruz. Geçen sene 500 aileye yardım ettik. Bu sene de 700 aileye kumanya dağıtımı yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Kışın battaniye yardımlarında bulunduk. Ayrıca her yıl öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapıyoruz. İki yıldır da ayda 100’er TL ihtiyaç sahibi 7 üniversite öğrencisine burs veriyoruz. Bunun dışında muhtarlığımızda hayır çarşımız var. Elimizden geldiği kadar esnaflarımızdan toplayıp getiriyoruz ve ihtiyaç sahiplerine buradan veriyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1772 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.