logo

Gültepe’nin Sevilen Muhtarı Bilal DAŞ Yeniden Aday!

Gültepe’nin Sevilen Muhtarı Bilal DAŞ Yeniden Aday!

Gültepe’nin Sevilen Muhtarı Bilal DAŞ Yeniden Aday!

Gültepe Mahallesi’nin sevilen ve başarılı Muhtarı Bilal Daş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde muhtarlığa bir kez daha aday olduğunu açıkladı.

Kağıthane Muhtarları Derneği’nin de başkanlığını yürüten Daş, yeni dönemle birlikte daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Gültepe Mahallesi vaat etti.

Aza adayları ile birlikte yeni döneme hazır olduklarını söyleyen Gültepe Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Bilal Daş 31 Mart’taki yerel seçimlerde mahalle halkından destek ve dua beklediklerini kaydetti.

Sizin Adayınız, Sizin Muhtarınız

5 yıllık görev süresince Gültepe Mahallesi’ne önemli hizmetler yaptıklarını vurgulayan Bilal Daş, şu ifadelere yer verdi: “Değerli Kağıthaneliler ve Gültepe Mahalleliler, elimizden geldiği kadar sizlere hizmet etmeye çalıştık. 5 yıl önce göreve geldiğimde muhtarlık makamını sizleri daha iyi ağırlamak, sizlere daha iyi hizmet suna bilmek amacıyla kendi imkânlarımızla mobilyaları, parkeleri yenileyerek faks ve fotokopi makinesi ile hizmete uygun hale getirdik. Muhtarlığın halka hizmet makamı olduğu bilinci ile kolonyamızı, şekerimizi, çikolatamızı ve güler yüzümüzü eksik etmedik. Sizler tarafından iletilen problemleri ve eksiklikleri hızlı bir şekilde ilgili birimlere ileterek takipçisi olduk. Mahallemizin her zaman yanında olacak şekilde koşturduk.

Eğitime Destek Olduk

5 yıl boyunca mahallemizdeki öğrencilerimize ayrı bir ilgi gösterdik. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize eğitim desteğini sağladık. Kırtasiye (defter, kalem, boya ve çanta) bunun yanı sıra kışlık bot, mont ve giysi gibi ihtiyaçlarını öğrenim dönemi başlamadan karşıladık. Üniversite okuyan ihtiyaç sahibi 7 öğrencimize aylık 100 TL burs yardımı yaptık. 5 yıl boyunca Ramazan ayı öncelikli olarak ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptık. Öyle ki küçük kartopu misali başladığımız kumanya dağıtımı 5 yıl sonra çığ misali 5.000 adeti geçti. Ayrıca topladığımız zekâtlardan nakdi yardımları yine ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık” dedi.

HAYIR ÇARŞISI Açtık

Muhtarlığımız önündeki boş alanı değerlendirerek “HAYIR ÇARŞISI” oluşturduk. Yıl boyunca yüzlerce aileye Hayır Çarşısından giyecek desteği sağladık. Özellikle kış aylarında battaniye ve halı gibi ürünler ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. 23 ihtiyaçlı ailenin günlük ekmek ihtiyacını karşıladık ve hala karşılıyoruz. Fakir, fukaranın ekmek kapısı olduk.

Dostlarımıza Gönülden Teşekkür Ediyorum

Bu yardımlar elbette bizden yardımını esirgemeyen, destek olan, hayır için ortaya çıkan arkadaşlarımızın, esnaflarımızın çabaları ile oldu. Bütün bu dostlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerimizi yerine getirirken mahallemizdeki komşularımızın, çocuklarımızın, ihtiyaç sahiplerinin yüzündeki gülümseme bizleri hizmet noktasında daha da teşvik etmiştir. Allah’a şükür ki bu hayırlı hizmetlere vesile olduk. Bundan sonra bu çalışmalarımızın artarak devamı için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

Daha Güçlü Bir Gültepe İçin Var Gücümüzle Çalışacağız

Gültepe Muhtarı ve Adayı Bilal Daş son olarak, “5 yıl boyunca mahallemize gerçek anlamda hizmet etmeye çalıştık. Yeni dönemle birlikte durmadan, usanmadan var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart yerel seçimlerinde Gültepe Mahalle halkımızın bir kez daha desteklerini ve dualarını bekliyoruz” dedi.

Bilal Daş Kimdir?

1966 Erzurum Narman doğumlu. İstanbul Tüm Muhtarları Derneği Yöneticisi, Kağıthane Muhtarları Derneği Başkanı ve Gültepe Mahalle Muhtarıdır. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yaptı. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
2951 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.