logo

GÜSEV’in Burs Müracaatları Başladı

GÜSEV’in Burs Müracaatları Başladı

GÜSEV’in Burs Müracaatları Başladı

Av. F. Hasan Karagöz

Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (GÜSEV) tarafından Gümüşhaneli üniversite öğrencilerine yönelik her yıl yapılmakta olan “burs” çalışmalarının 2014–2015 Eğitim yılı müracaatları başladı.

GÜSEV LogoGÜSEV Genel Sekreteri Avukat Ferhat Hasan Karagöz sadece Gümüşhaneli lisans öğrencilere verilmesi planlanan burslar için öğrencilerin www.gumushanevakfi.com adresli internet sitesindeki başvuru formalarında yer alan kısımları eksiksiz, tam ve doğru bir biçimde doldurarak başvurularını 26 Eylül 2014 tarihine kadar tamamlamaları gerektiğini söyledi.

Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı adına Karagöz, yeni eğitim yılının tüm öğrencilere, öğretmen ve akademisyenlere ve tüm Gümüşhane’ye hayırlı olmasını diledi.

Başvuruların tamamlanmasının akabinde yapılmış olan toplam müracaatlar vakfın yönetim kurulunca incelendikten sonra vakfın internet sitesinden yapılacak açıklama ile burs başvurusunda bulunmuş öğrenciler kendilerine ait T.C. kimlik numaraları ile başvuru sonuçlarını öğrenebilecekler.

Önce ki yıllarda olduğu gibi bu sene de vakıf sadece Lisans öğrencilerine burs imkânı sağlayacak olup ön lisans bölümlerinde okuyan öğrencilere ve aşağıda belirtmiş olduğumuz kriterleri taşımayan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru Şartları

•    Gümüşhane Nüfusuna Kayıtlı Olmak (Anne-Baba Herhangi Birisinin Kayıtlı Olması yeterlidir)
•    Lisans Öğrencisi Olmak 
•    Vakıf Üniversitesinde Öğrenci İse 100% Burslu Olmak 
•    Başvuru Formunu Eksiksiz, Tam ve Doğru Olarak Doldurmak

Etiketler: » » » » » »
1856 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.