logo

Hadis Dersleri Büyük İlgi Görüyor

Hadis Dersleri Büyük İlgi Görüyor

Hadis Dersleri Büyük İlgi Görüyor

İlahiyatçı Yazar Hasan Fehmi ÇİÇEK

Anadolu Gençlik Derneği Kağıthane Şubesi, ilçemizde her yaşta kardeşlerimiz için insanlığın kurtuluşuna vesile olacak manevi derslere ve çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

Hadis Dersleri Kağıthane

 

Yaklaşık 12 senedir pazar günleri istikrarlı ve inançlı bir şekilde düzenlediği sabah namazından sonra “Kahvaltılı Hadis Dersleri” İlahiyatçı Yazar Hasan Fehmi ÇİÇEK hatipliğinde devam ediyor.

Hadis Dersleri Büyük İlgi Görüyor AGD Kağıthane Hadis Dersleri

Anadolu Gençlik Derneği Kağıthane Şubesi Başkanı Cihan Koçyiğit, “İnsanların istirahat için ayırdıkları pazar gününün seher vaktinde, insanların fedakâr bir şekilde AGD Kağıthane Şubesindeki hadis derslerine yoğun katılımı, insanlarımızın Peygamber Efendimiz (s.a.v)’e olan sevgi ve muhabbetindendir. Her hafta o güzel rehberimizin bir güzel hasletini öğrenip yaşamaya ve topluma yaşatmaya çalışıyoruz. Bize gönül veren ve Peygamber sevdalısı tüm halkımızı her Pazar sabahı ilçe programımıza davet ediyoruz dedi.

Anadolu Gençlik Derneği Kağıthane Şubesi

Gazetemize faaliyetleri hakkında da bilgi veren Koçyiğit, ”Derneğimiz ilçemizin her mahallesinde, her okulunda aktif faaliyet göstererek insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır hadisi gereğince insanlara faydalı olamaya gayret göstermektedir. Faaliyet alanlarımız her yaşta mevcuttur. Okul öncesi Çocuk Kulübü, Ortaokullar, Liseler, Üniversiteler, Çalışan Gençliğe yönelik Asrı Saadet Dersleri, Kuran Eğitimleri ve Hanımlara yönelik çalışmalarla toplumun her kesimine ulaşmayı amaçlıyoruz. Amacımız bütün insanlığın kardeşliğini pekiştirmek ve saadete ulaşmasını sağlamaktır” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1537 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.