logo

Hamidiye Mahallesi’ne Kapalı Yüzme Havuzu

Hamidiye Mahallesi’ne Kapalı Yüzme Havuzu

Hamidiye Mahallesi’ne Kapalı Yüzme Havuzu

Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu Proje1

Kağıthane Belediyesi, Kağıthane’nin gülen yüzü ve markası Hamidiye Mahallesine “Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu” yapıyor. Girne Caddesinde yapımına başlanan Kapalı Yüzme Havuzu, Hamidiye Mahallesine katkı ve değer katacak bir projedir.

Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu Proje2

Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu, ASF Yapı Mühendislik Müşavirlik İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti. ile SRK İnşaat Süreyya Korkmaz iş ortaklığı tarafından 7.152,40 m2 lik bir alan üzerine yapılıyor. 500 Takvim gününde bitirilecek inşaatın temel çalışmaları hızla devam ediyor.

Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatı Hamdiye Mahallesi Sefer Sokak

İnşaat yapılırken daha önce kullanılan ve vatandaşlara kolaylık olsun diye yapılan geçici Sefer Sokak; imar yolu olmadığından Sefer Sokak’tan geçiş iptal edilmiştir. Vatandaşlar için alışkanlık haline gelen ve projenin o noktaya kadar gelmesinden dolayı sokağın iptali için üzülen vatandaşlar, inşaat bitiminde gene o sokak üzerinde bir yaya yolunun açılacağını öğrendikten sonra sevindiler.

Temel Şardan-Ayetullah Coşkun

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan, “Kapalı Yüzme Havuzu, Hamidiye Mahallesine katkı ve değer katacak bir projedir. Bu proje kapsamında Sefer Sokak bir imar yolu olmadığından dolayı iptal edilmiştir. Vatandaşların alışkanlığından dolayı Sefer Sokağın olduğu yer sokak olarak değil de yaya yolu olarak kullanıma açılacaktır. Ayrıca “Hamidiye Mahallesi Pazar Yeri” katlı otopark olacaktır. Katlı otopark üzerine seyir terası ve çay bahçeleri yapılacaktır” dedi.

Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatı Ağaç Sökme

Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı başlamadan önce arsada bulunan ağaçlar “Ağaç Sökme” makineleri ile itinalı bir şekilde kesilmeden sökülmüş ve bir kısmı Hasbahçe Mesire alanına bir kısmı da Hamidiye Mahallesine dikilmiştir.

Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatı Ağaç Sökme Makinesi

Konu hakkında görüşlerini aldığımız mahalle sakinlerinden Batuhan Aktaş, Türkcan Keskin ve Kadir Aktemur, “İnşaatın olduğu yerde zaten az sayıda ağaç vardı. Onlarıda Belediye ekipleri geldi söktü ve başka yerlere dikmek için götürdüler.” dedi.

Hamidiye Mahallesi Girne Caddesi Havuz İnşaatı

SRK İnşaat Şantiye Sorumlusu Mehmet Korkmaz “Ağaç Sökme Araçları ile sökülen ağaçlar Hasbahçe Mesire Alanına götürülüp dikildiler” dedi.

Haberin doğru adresi Hasbahçe Gazetesi olarak “Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu” nun Kağıthanemize hayırlı olmasını diler, Kağıthane Belediyesine Hamidiye Mahallesi adına teşekkür ederiz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
7086 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.