logo

Hamidiye Spor Kompleksi Hizmete Açıldı

Hamidiye Spor Kompleksi Hizmete Açıldı

Hamidiye Spor Kompleksi Hizmete Açıldı

İlçedeki çocukların, yetişkinlerin ve engelli vatandaşların ücretsiz olarak yararlanabileceği spor tesislerinin sayısını hızla arttıran Kâğıthane Belediyesi, Hamidiye Spor Kompleksi’ni Kağıthaneli vatandaşların hizmetine sundu.

Kompleksin açılış törenine Dünya Güreş Şampiyonu Rıza Kayaalp, Milli yüzücü Emre Seven,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşlar katıldı.

ŞAMPİYONLAR KAĞITHANEDEN ÇIKACAK

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç açılışta yaptığı konuşmada, spora her zaman destek verdiklerini, bunu sürdüreceklerini belirterek, “Güreş, Karate, Judo, Jimnastik gibi spor dallarında kendini geliştiren çocuklarımıza, İstanbul, Türkiye ve uluslararası şampiyonalarında kendilerini gösterebilmeleri için maddi ve manevi destek veriyoruz. Bunlar da sporcularımızın kendilerini daha fazla spora vermelerini sağlıyor. İnşallah tesislerimiz Rıza Kayaalp gibi şampiyonların çıkmasını sağlayacak” dedi.

Dünya Güreş Şampiyonu Rıza Kayaalp, “Hamidiye Spor Kompleksi gibi spor tesislerinin gençlerin sporcu olmasına büyük katkı sağlayacak. Böyle spor kompleksleri sayesinde dünya şampiyonu gençler yetişecek. Her zaman giden sporcunun arkasından yenisi gelmeli ki bu başarı devam etsin. Bunun için de böyle güzel projelere ihtiyaç var” dedi. 

 

 

Kağıthaneli vatandaşlar 7 bin 200 metrekare alana kurulan Hamidiye Spor Kompleksi’ni gezdi. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, fitness, masa tenisi, jimnastik, satranç, pilates, kafeterya ve kapalı otopark hizmeti vererek İstanbul’un sayılı spor tesisleri arasında yer almayı başardı.

 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2413 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.