logo

Hamidiye Spor Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

Hamidiye Spor Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

Hamidiye Spor Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

İstanbul 1. Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Hamidiye Spor, 17 maçta 15 galibiyet, 2 beraberlik alarak gurubunda 47 puanla namağlup lider olarak Şampiyonluk maçına çıkıyor.

Kendi evinde yapacakları şampiyonluk maçına ilişkin konuşan Hamidiye Spor Başkanı Taylan Kılıç, maçı kazanıp şampiyon olmak istediklerini söyledi.

1.Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Hamidiye Spor şampiyonluk yarışında yarın 27 Ocak 2018 Cumartesi günü Saat:14.30’da Nurtepe Stadında (kendi evinde) Çayırgücü Spor ile karşılaşacak.

İstanbul 1. Amatör Lig 11.Grup 18.Hafta son maçına çıkacak olan Hamidiye Spor rakibi Çayırgücü Spor’u yenip Süper Amatör Lige çıkmak istiyor.

Grup 2.si Yeniköy Spor’la arasında 1 puan farkla lider olan Hamidiye Spor yarın ki maçı muhakkak kazanıp şampiyon olmak istiyor.

Geçen sene grubunu 2.tamamlayan Hamidiye Spor, Çayırgücü Spor’u yenip namağlup olarak Süper Amatör Lige çıkmaya tüm takım ve taraftar inanmış durumda.

Hamidiye Spor Başkanı Taylan Kılıç, “Şampiyonluk maçımıza tüm Kağıthaneli sporseverleri, kardeş kulüp taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak tüm Hamidiye Spor Sevdalılarını bu şampiyonluğa ortak olmaya 27 Ocak 2018 Cumartesi günü Saat:02.30’da Nuretepe Stadında Hamidiye Sporun yanında olmaya, maça davet ediyoruz ve takımımıza başarılar diliyoruz.

Etiketler: » » » » » »
2177 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.