logo

Hamidiyespor Emin Adımlarla Şampiyonluğa Koşuyor

Hamidiyespor Emin Adımlarla Şampiyonluğa Koşuyor

Hamidiyespor Emin Adımlarla Şampiyonluğa Koşuyor

İstanbul 1. Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Hamidiyespor, 15 maçta 10 galibiyet, 2 yenilgi ve 3 beraberlik alarak gurubunda 32 puanla Lider olarak Şampiyonluğa koşuyor…

Hamidiyespor Emin Ellerde

Kurulduğu 2009 yılından bu yana birçok başarı elden ve 5 kez şampiyon olan maçlarını Kağıthane Hasbahçe Stadında yapan Hamidiyespor, emin adımlarla şampiyonluğa koşuyor.

Hamidiye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yılmaz Yetimoğlu ile Hamidiyespor’u konuştuk…

Hamidiye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yılmaz Yetimoğlu, “Süper Amatör Lig’e yükselmek için genç ve iyi bir kadro oluşturduk. Hamidiye ismini layık olduğu yerlere getirmek istiyoruz ve onun için çalışıyoruz. Şu an Ligin 15.Haftasında 32 puanla lider durumdayız. 15 haftada 10 galibiyet 2 yenilgi ve 3 beraberlik aldık. Bundan sonraki çıktığımız her maça final havasıyla çıkacağız. Futbolcularıma ve yönetimime güveniyorum. İnşallah önümüzdeki tüm maçları alıp sezon sonunda şampiyon olacağız ve Süper Amatör Lige çıkacağız” dedi.

Başkan Yetimoğlu, “Genç nesillerin sporla büyümesi, futbol camiasına futbolcu kazandırılması, yetenekli gençlerimizin amatör liglerden başlayarak yükselmesi ve ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan Hamidiyespor’unda desteklenmesi gerekli, bu desteği bizlere sağlayan GİZER İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gizer’e teşekkür ederiz” dedi.

Yetimoğlu, “Taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz. Kulübümüze maddi ve manevi destek bekliyoruz. Bizi her zaman destekleyen, maçlarımıza gelen Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç beye de teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorsanız başarırsınız. Bizde futbolcularımız ve yöneticilerimizle bu takımın şampiyon olacağına inancımız tamdır. Rabbim hayırlı sonuçlar versin” dedi.

Hamidiyespor Teknik Direktörü Hasan Tunç, “Şuan 32 puanla lider durumdayız. İkinci ile aramızda 1 puan var. Ligin bitimine 3 hafta var. Son maça kalmadan şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Amatör Lig’de imkânlar kısıtlı. GİZER İnşaat’ta forma, eşofman, ayakkabı yardımında bulunup sponsor oldu. Bundan sonra inşallah yanımızda olacak. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.

GİZER İnşaat, Hamidiyespor’a Sponsor Oldu

Hamidiye Mahallesinde Kentsel Dönüşüm Projesi olarak “GİZER Kağıthane Projesi” adı altında inşaata başlayan GİZER İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gizer, Hamidiyespor’a sponsor oldu.

GİZER İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gizer, “Hamidiyespor’a destek olmaktan çok mutluyuz. Kaliteli ve tecrübeli genç futbolcuları olan bir takım. İnşallah bu sene şampiyon olacaktır. Hamidiyespor’a başarılar diliyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Hamidiye Gençlik Spor Kulübü’ne başarılar diliyor. Hedefi olmayanın başarısı olmaz diyor ve Hamidiyespor’u Süper Amatör Lig’de görmek istediğimizi dile getiriyoruz.

Etiketler:
1773 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.