logo

Hasbahçe Gazetesi 2 Yaşında

Hasbahçe Gazetesi 2 Yaşında

Hasbahçe Gazetesi 2 Yaşında

hasbahce-gazetesi-2-yasinda

Yerel gazete kurmak, kurulan gazeteyi ayakta tutmak ve yaşatmak zordur.

Bulunduğun ilçenin gözü, kulağı, sesi olan yerel medya, halkın haber alma hakkı doğrultusunda çok kritik bir noktada bulanarak, zor bir görev üstlenmesine rağmen yeteri kadar destek göremez. Kurulduğu günden yok olana kadar hep ayakta kalma mücadelesi verir.

Farklı bir gazete olmak için yola çıkan Hasbahçe Gazetesi 2016 Eylül ayında ikinci yılını geride bırakıyor. Genel Yayın Yönetmenliğimde bu ilçede en mütevazı kadro ile yola çıktık. Kuruluşumuz ses getirdi. Çok konuşulduk. Üzerimize düşen sorumluluklarımızı her şeyden üstün tuttuk. Doğru bildiğimizden ve değerlerimizden asla dönmedik ve bizden bekleneni, kalitemizden ödün vermeden yerine getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz.

Kısa süre içinde kendimizi Kağıthane’ye ispat ettik. Sevildik, güvenildik. Yaşadık, yaşatıldık ve ayakta kaldık. Bize kızanlar, sevmeyenler de oldu tabi. Objektif ve doğru habercilik anlayışımızla, kente olan sorumluluklarımızı hiçbir zaman unutmadık. Okurlarımızın karşısına en doğru haberlerle çıktık.

Biz Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Kağıthane’mize olan sevdamızla, okurlarımıza olan sorumluluklarımızın bilinciyle, geride bıraktığımız iki yılda Hasbahçe Gazetesi algısını ilçemizde çok net ve çok iyi bir yere yerleştirdik.

Gazetemizin üçüncü yılıyla birlikte elbette ki yeni sürprizlerimiz ve yeni projelerimiz olacak. Farklılıklarımızı daha da perçinleyerek yeni bir ruh ve heyecanla siz okurlarımızın karşısında olmaya devam edeceğiz. Eksilmeden azalmadan; ben ve benimle birlikte çalışan arkadaşlarım da aynı heyecan ve özveri içinde işlerini yapıyor. Gazeteyi ayakta tutmak, yaşatmak için omuzlarımda hissettiğim ağır sorumluluğun bilinciyle, emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.

Bizler Hasbahçe Gazetesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi, imanlı, şuurlu, vatanımıza ve bayrağımızın al rengine sevdalı bir şekilde yetişmesinin ve değerlerine sahip çıkmasının gayreti içerisinde olduk ve olacağız. İki yıl boyunca eğitime, bilime, kültür ve sanata, spora ve STK’lara destek verdik. Tarihimize sahip çıktık. Röportajlarımızla Kağıthane’de Ses olduk ve de olmaya devam edeceğiz.

Bizlere destek veren okurlarımıza, kurumlarımıza, firmalarımıza, gazetenin hazırlanmasında emeği geçen yazar arkadaşlarıma, gazetenin mutfağında çalışan teknik personelimize, bugün buralarda olmamıza vesile olan herkese ve her şeye; iyi ki varsınız diyerek teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum.

Teşekkürler Kağıthane!

hasbahce-gazetesi-2-yasinda

Selam ve Dua ile
Ayetullah Coşkun
Hasbahçe Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2562 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.