logo

Hasbahçe Gazetesi’nin Mayıs 6.Sayısı Çıktı

Hasbahçe Gazetesi’nin Mayıs 6.Sayısı Çıktı

Hasbahçe Gazetesi’nin Mayıs 6.Sayısı Çıktı

hasbahcegazetesimayıs2014

Aralık ayında yerel gazeteciliğe yeni bir boyut kazandırmak üzere yola çıkan Hasbahçe Gazetesi, yerel gündem, röportaj, tarih, kültür-sanat, diyar diyar memleket, milli kahramanlar, sivil toplum, siyaset, eğitim, aile, çocuk ve spor sayfalarındaki özgün ve düzeyli çalışmaların yanında köşe yazarlarıyla da iddialı.

Aylık çıkan gazetemizin altıncı sayısı okuyucusuyla buluştu…

Amaç ve hedeflerimiz, İstanbul’da Kağıthane’yi ilgilendiren her konuda hem rehberlik etme, hem yapılan tüm güzel işleri paylaşmada, hem de keyifle okuyabileceğiniz bir gazete olma hedefiyle yola çıkıyoruz. Umutlarımız daha iyi bir Kağıthane için. 

Hasbahçe Gazetesi olarak biz gündelik kavgaların ve kargaşanın içine düşmeden, fotoğrafı bir bütün olarak görmeye ve daha derinlikli haber ve yorumlarla okuyucularımıza katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Adalet ilkesinden taviz vermeden düzeyli ve estetik bir gazeteciliğin peşindeyiz. Hasbahçe Gazetesi, olayları vicdanıyla okuyan bir gazetedir.

Hasbahçe Gazetesi Mayıs 6.sayımızda; “Kentin Kayıp Çocukları başlığı atarak “Kayıp çocuklar ya da kayıp nesil, son 50-60 yıllık çarpık batılılaşmanın ve çarpık kentleşmenin bir sonucudur. Köyden kente plansız, programsız ve başıbozuk göçün getirdiği çarpıklığın da bir bedelidir aynı zamanda” konusunu manşetimize taşıdık.

Hasbahçe Gazetesi web sayfası ve irtibat için

https://www.hasbahcegazetesi.com

İrtibat Telefonu: 0533 662 13 43

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
2320 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.