logo

Hasbahçe Gazetesi’nin Nisan 11.Sayısı Çıktı

Hasbahçe Gazetesi’nin Nisan 11.Sayısı Çıktı

Hasbahçe Gazetesi’nin Nisan 11.Sayısı Çıktı

hasbahce gazetesi sayi 11

2013 Aralık ayında yerel gazeteciliğe yeni bir boyut kazandırmak üzere yola çıkan Hasbahçe Gazetesi, yerel gündem, röportaj, tarih, kültür-sanat, diyar diyar memleket, milli kahramanlar, sivil toplum, siyaset, eğitim, aile, çocuk ve spor sayfalarındaki özgün ve düzeyli çalışmaların yanında köşe yazarlarıyla da iddialı.

Aylık çıkan gazetemizin on birinci sayısı okuyucusuyla buluştu…

Amaç ve hedeflerimiz, İstanbul’da Kağıthane’yi ilgilendiren her konuda hem rehberlik etme, hem yapılan tüm güzel işleri paylaşmada, hem de keyifle okuyabileceğiniz bir gazete olma hedefiyle yola çıktık. Umutlarımız daha iyi bir Kağıthane için…

Hasbahçe Gazetesi olarak biz gündelik kavgaların ve kargaşanın içine düşmeden, fotoğrafı bir bütün olarak görmeye ve daha derinlikli haber ve yorumlarla okuyucularımıza katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Adalet ilkesinden taviz vermeden düzeyli ve estetik bir gazeteciliğin peşindeyiz. Hasbahçe Gazetesi, olayları vicdanıyla okuyan bir gazetedir.

Hasbahçe Gazetesi Nisan 11.sayımızda; “Yeni Türkiye’nin Çözüm Süreci” başlığı atarak: Müslümanlar olarak her meseleye “Tevhid, Barış, Adalet ve Özgürlük” ilkeleriyle yaklaşmalıyız. Bizleri yeryüzünde adaleti sağlamakla sorumlu kılan vahiydir. Tarih boyunca bu böyle olmuştur ve böyle de olmak zorundadır. Bilakis Kur’an bunu bize emrediyor. Çözüm Sürecine yaklaşımımız vahyin ışığında olmalıdır. Temel evrensel ilkeler zaten Rabbimizin bizden istediği şeylerdir. Türkiye’de kardeşliğin gerçek manada sağlanması ancak barışın/sulhun gerçekleşmesiyle olur. ” diyerek manşetimize taşıdık.

Hasbahçe Gazetesi web sayfası ve irtibat için

https://www.hasbahcegazetesi.com

İrtibat Telefonu: 0533-662-13-43

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1655 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.