logo

Hasbahçe, Yazın Bir Başka Güzel

Hasbahçe, Yazın Bir Başka Güzel

Tarihi Hasbahçe, Kağıthanelilerin olduğu kadar İstanbulluların da hoşça vakit geçirdikleri yeni bir cazibe merkezi haline geldi. Özellikle bahar aylarında eşsiz güzelliğiyle görenleri kendine âşık eden Hasbahçe Mesire Alanı tüm Kağıthanelileri bekliyor…

Kağıthane’nin en önemli mesire alanlarından biri olan ve özellikle yaz mevsimlerinde sunduğu imkanlar ile vatandaşların uğrak noktalarından biri haline gelen Hasbahçe’de çiçekler dikildi, barbeküler temizlendi.

Özellikle hafta sonları Hasbahçe’yi piknik yapmak ve dinlenmek için kullanan vatandaşların mangal yapabilmesi için özel alanlar da mevcut.

Hasbahçe’de doğal yaşam alanının merkezinde bulunan ve İstanbul’un dört mevsimini doğayla iç içe yaşatan ve Hasbahçe’nin görsel güzelliğine renk katan Kuğulu Göl; su canlıları kadar, kuş türleri, su kaplumbağası, tavşan ve ördek gibi hayvanlara da ev sahipliği yapıyor.

Sadece yetişkinlerin değil çocukların da uğrak noktalarından biri olan Hasbahçe bu yaz aylarında da vatandaşların en gözde mekânlarından biri olmaya devam ediyor.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1374 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.