logo

“Hasta Etme Adamı” Tam Not Aldı

“Hasta Etme Adamı” Tam Not Aldı

“Hasta Etme Adamı” Tam Not Aldı

Hasta Etme Adamı Gültepe Kültür Merkezi

Kağıthane Belediyesinin Kültür etkinlikleri çerçevesinde Gültepe Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu çok sayıda tiyatro sever izledi.

Televizyonların sevilen simalarından Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sergilediği Sezonun en çok konuşulan ve ülke çapında ilgi gören “HASTA ETME ADAMI” isimli tiyatro oyunu izleyenlerden tam not aldı. Tamamen komediye yönelik hazırlanan oyun izleyenleri kahkahaya boğdu.  

hasta etme adamı

Sağlık  personellerinin başına gelen trajikomik olayları anlatan ve Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin oynadığı  “Hasta Etme Adamı” isimli tiyatro seyircilerin gözlerinden yaşlar gelinceye kadar güldürdü.

Altı skeçten oluşan oyun, sağlık meselelerini bir bütünlük içinde, hem doktor hem hasta perspektifinden anlattı. Hastane girişinden ameliyathaneye, acil servisten morga kadar birçok kapıyı aralayan oyun; doktora şiddet, aile hekimliği, diyetisyenlik, tıp balosu, ambulans, doğumhane gibi başlıklar üzerinden sağlık sektörünü hicivde bulundu. Zaman zaman seyircilerin gözlerinden yaş gelinceye kadar güldüren oyun bazı sahnelerinde ise düşündürdü.

Gültepe Kültür Merkezini dolduran tiyatro severler oyun boyunca kahkalara boğuldular. Seyirciler beğeniyle takip ettikleri oyunun sonunda sanatçıları ayakta alkışladılar.

Hasta Etme Adamı” Tam Not Aldı Kağıthane

Oyun sonunda Süheyl ve Behzat Uygur’u performanslarından dolayı tebrik eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Türk tiyatrosunun duayenlerini Kağıthane’mizde ağırlamaktan ve Kağıthanelilerle buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Kendilerini izlerken hem çok güldük hem de düşündük” diye konuştu ve günün anısına Behzat Uygur ve Süheyl Uygur’a teşekkür ederek Kağıthaneliler adına çiçek takdim etti.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1203 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.