logo

Hatipoğlu Kardeşlerin Babası Zekeriya Hatipoğlu Vefat Etti

Hatipoğlu Kardeşlerin Babası Zekeriya Hatipoğlu Vefat Etti

Hatipoğlu Kardeşlerin Babası Zekeriya Hatipoğlu Vefat Etti

Kağıthane İmam Hatip Lisesi mezunlarından Hamit ve Ali Hatipoglu’nun babaları Zekeriya Hatipoğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

85 yaşında hayata veda eden Zekeriya Hatipoğlu’nun ölümü, Hatipoğlu ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Zekeriya Hatipoğlu’nun cenaze namazına oğulları Hamit Hatipoğlu ve Ali Hatipoğlu, kızları, torunları, akrabaları, dostları ve komşularının yanı sıra Kağıthane İmam-Hatip Lisesi Mezunları, Kağıthane Belediye Başkan yardımcısı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Kağıthane Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı, işadamları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve sevenleri katıldı.

Aslen Gümüşhaneli olan ve elli yıldan bu yana Sanayi Mahallesinde hayatını sürdüren Zekeriya Hatipoğlu, vefatından 1 hafta önce rahatsızlanarak tedavi altına alınmıştı. Rahatsızlığı nedeniyle Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 85 yaşındaki Zekeriya Hatipoğlu, yapılan tüm tedavilere rağmen 4 Ocak 2018 Perşembe günü hayata gözlerini yumdu.

Cenazesi, 5 Ocak Cuma günü Sultan Selim Mahallesi Merkez Camiinde, Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra memleketi Gümüşhane’ye gönderilerek Pehlivantaşı köy mezarlığına defnedildi. Cenaze namazını yeğeni Hüseyin Hatipoğlu kıldırmıştır.

Hasbahçe Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyoruz. Zekeriya Hatipoğlu amcamız için birer Fatiha okuyunuz inşallah.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3165 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.