logo

Hayallerin İçin Oku!

Hayallerin İçin Oku!

Hayallerin İçin Oku!

Hayallerin İçin Oku-Zuhal Ortaokulu

Axis AVM’nin etkinlik alanında daha önce hiç yapılmayan bir etkinlik gerçekleştirildi. Zuhal Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri AVM etkinlik alanında ziyaretçilerinin şaşkın bakışları eşliğinde kitap okudular. Axis AVM’nin ev sahipliği yaptığı projede öğrencilere kitap okuma esnasında çay ve kek ikramı yapıldı.

Zuhal Ortaokulu Matematik Öğretmeni Atilla Söylemez, Bu etkinlikle amacımız; öğrencilere unutulmaz bir kitap okuma deneyimi sunmak, her yerde kitap okunabileceğini göstermek, kitap okuyan bir nesle farkındalık oluşturmak, insanların kitap okumayı önemsemelerini ve öğrencilerimizi değişik meslek grubunda insanlarla tanıştırmak istedik. Bir sonraki okuma yerlerimiz kaymakamlık, üniversiteler, belediye, adliye gibi kurumlar olacaktır. Bu kurumlarımızın teklifimizi olumlu karşılayacağını ümit ediyorum. Son olarak bu projeyi hayata geçirmemde maddi, manevi desteğini esirgemeyen okul müdürümüze, bizimle beraber Avm’de kitap okuduğu için müdür yardımcımız Taner Şahin’e, Axis Avm yönetimine, servis şoförlerimize, velilerime ve öğrencilerime teşekkür ederim” dedi.

Zuhal Ortaokulu Öğrencisi Z.K, “Kitap okumak insanı rahatlatıyor ve huzur veriyor. Kitap okurken bambaşka dünyalara gidiyorsun. Ve kendini kitaplardaki karakterlerin yerine koyuyorsun. Ben kitap okumayı çok seviyorum. Ve bu yaptığımız etkinlik gerçekten çok güzeldi. Ayrıca bu yaptığımız etkinliği düzenleyen öğretmenime ve gerçekleştirmemize yardım eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
1592 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.