logo

Haydi Bir Daha – Haydi Sandığa TÜRKİYE!

Haydi Bir Daha – Haydi Sandığa TÜRKİYE!

28 Mayıs 2023 sıradan bir tarih değildir. Nasıl, 29 Ekim 1923 Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş tarihi ise 100 yıl sonra da 28 Mayıs 2023 Türkiye Cumhuriyeti devletinin Anka kuşu gibi yeniden diriliş tarihi olacaktır inşallah.

Emin olun ki konu Recep Tayyip Erdoğan meselesi değildir. Emperyalist ve onun içerdeki iş birlikçileri, Ortadoğu’nun ve İslam’ın kalesi olan Türkiye Cumhuriyeti devletini, zaafa uğratmak ve doğuda bir Kürt devletinin kurulmasını sağlamaktır.

Ortadoğu’da; Irak’a, Yemen’e, Libya’ya ve Sudan’a yaptıkları gibi Türkiye’yi, İran’ı ve Rusya’yı da çeşitli yaptırım ve ambargolarla yok etmek istemektedirler.

Gelin bu oyunu vatan için, bayrağımız için devletimiz için bozalım!

28 Mayıs Pazar günü sandığa gidelim ve vatan sevdalılarına oyumuzu verelim. İstikrarın kazanmasına yardımcı olalım. Cumhuriyet Halk Partisinin doğuya özerklik sözü ile Apoyu Diyarbakır’a, Durankalkan’ı da Mardin’e ve diğer avanelerini de Doğu ve Güneydoğu illerine belediye başkanı veya il başkanı yapmayalım.

Sakın bunlar hayal demeyin tarihe bakarsanız tüm hainlikler ve zalimlikler masumane gelmiştir. Osmanlı zamanında yaşayan bir Müslüman’a deseydiniz, Filistin topraklarında bir Yahudi devleti kurulacak inanır mıydı? Ya da Halefe-i Raşidin döneminde bir Müslüman’a Hz. Peygamberin hadislerine saldıracaklar deseydiniz sizi ciddiye alır mıydılar veya batı merkezli Birleşmiş Milletler adı altında bir teşkilatın kurulacağını ve İslam dünyasına bombalar atacaklarını söyleseydiniz kim inanırdı!

Ama maalesef bunların hepsi oldu. Tarihin tekerrür etmemesi için haydi sandığa, haydi hakka, hukuka, adalete ve İslam’a oyumuzu verelim. Dün 2.Abdulhamid’e yapılan yanlışlar gibi yanlışlara düşmeyelim. Patates soğana aldanmayalım. Devlet patates soğanla idare edilmez.

Türkiye Yüzyılı için doğru adamla yola devam!

Gelin güçlü bir şekilde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy verelim. 85 milyon olarak emin adımlarla Türkiye Yüzyılı’na yürüyelim.

28 Mayıs Cumhurbaşkanı seçimlerinin ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.

29 Mayıs sabahı görüşmek üzere kalın sağlıcakla.

Ahmet AL

Etiketler: » » » » » » »
339 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.