logo

Haydi Çocuklar Bilgi Evine

Haydi Çocuklar Bilgi Evine

Haydi Çocuklar Bilgi Evine

bilgievi1 bilgievi2

Kağıthane’de yaşayan 9-15 yaş arası öğrencilerin eğitiminde, ev ve okuldan sonra üçüncü bir eğitim yeri olan BİLGİ EVLERİ, öğrencilere hem rahat ders çalışabilecekleri hem de sosyal ve kültürel aktivitelere aktif katılma ortamı sunuyor.

bilgievi4 bilgievi5

Çeliktepe, Şirintepe, Gültepe, Hürriyet ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde hizmete açılan Bilgi Evleri, öğrencilere okul dışındaki zamanlarını daha faydalı geçirme imkânı sağlıyor. Binlerce öğrencinin eğitim aldığı bu merkezlerde, okulda gördükleri derslerine takviye dersler alan öğrenciler etüt ve satranç odaları, kütüphane, tiyatro salonu, cep sineması ve internet erişim odalarında da keyifli ve dolu dolu vakit geçirebiliyor.

Alanlarında uzman eğitmenlerin rehberliğinde günlük hayatın stresinden uzak, ders ve sınav kaygısı olmadan eğitim alan öğrenciler, istedikleri her konuda rehberlik hizmeti alabildikleri gibi kabiliyet ve ilgilerine göre çeşitli sosyal etkinliklerine de katılabiliyor.

bilgievi3

Kağıthanelilere rahat bir ortamda güvenilir internet sunmak için geniş, aydınlık ve sigaradan uzak pırıl pırıl mekanlar oluşturan Kağıthane Belediyesi, bu mekanlarda son teknolojiyle donatılmış bilgisayarlarla hizmet veriyor. Haftanın belirli günlerinde akıllı tahtalar ile projeksiyon eşliğinde uzman eğitmenlerce ders alan çocuklar ayrıca Satranç, Yap-Boz, Bulmaca, Boyama ve benzeri oyunları oynuyor, belediyenin düzenlediği etkinliklere ücretsiz katılabiliyorlar.

Okuldan artakalan zamanlarını Bilgi Evleri’nde  geçirmek isteyen öğrencilerin başvuru formu, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf ile başvurmaları gerekiyor.

Etiketler: » » » » » »
1724 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.