logo

Haydi Gençler Öğrenelim, Eğlenelim

Haydi Gençler Öğrenelim, Eğlenelim

Haydi Gençler Öğrenelim, Eğlenelim

haydi gencler

Kağıthane Belediyesi  Gençlik Meclisi  “Haydi Gençler Öğrenelim, Eğlenelim” programı ile Kağıthaneli gençlerin kişisel ve sosyal gelişimleri için çalışma başlattı.

Gençlik Meclisi 15-25 yaş arası Kağıthaneli gençleri birbirinden farklı etkinlik ve eğitimlerle hem eğleniyor hem öğreniyor.

Gençlik Merkezinde: Kitap okuma etkinlikleri, gençlik sohbetleri, satranç ve dama turnuvaları, Jenga ve Puzzle Turnuvaları, sinema günleri, liselere ders etüd günleri, konferanslar, söyleşiler, doğa yürüyüşleri, kültür gezileri, tiyatro günleri, Osmanlıca, Arapça, Almanca ve Kur’an-ı Kerim dersleri, ve spor aktiviteleri var.

Gençlik Meclisi eğitimin her alanında çalışıyor. Bu anlamda liselere yönelik etüd günleriyle geleceğe tam destek veriyor. Gençler spor aktiviteleri ve doğa yürüyüşleriyle sayesinde sağlıklı yaşam koçluğu yapıyor ve bunun önemini sürekli vurguluyor. Kültür gezileri düzenleyerek adeta geçmişe yolculuk yapılıyor.

Birçok alanda etkinlikleri bulunan Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisinin dil üzerine de çalışmaları bulunuyor. Osmanlıca, Arapça ve Kur’an bunlardan sadece bazıları.

Bu etkinliklere katılmak isteyen gençler hafta içi her gün 18:00 ile 22:00 saatleri arasında Kağıthane Gençlik Merkezine gidebilirler.

1295 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.