logo

Haydi Türkiye, Hep Birlikte “Geleceğe Nefes Ol

Haydi Türkiye, Hep Birlikte “Geleceğe Nefes Ol

Haydi Türkiye, Hep Birlikte “Geleceğe Nefes Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı, 11 Kasım 2019’da 11 milyon fidanı toprakla buluşturduktan sonra şimdi de 83 milyon fidanı toprakla buluşturmak için “Geleceğe Nefes Seferberliği” başlattı.

2020 yılı boyunca toprakla buluşturacağımız tüm fidanlarımızı, zorlu Covid-19 günleri boyunca ülkemizi adeta ayakta tutan, bizlere nefes olmak için soluksuz çalışan sağlık kahramanlarımıza adanmıştır.

Fidan Sahiplendik

Biz de Geleceğe Nefes Seferberliğine katılarak gazetemiz adına 5’er adet fidan sahiplendik. Allah kabul etsin. Hayırlı, bereketli olsun.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (s.a.v.), “Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz” ve “Bir kimse ağaç diker de o ağacın meyvesinden bir insan veya Allah’ın mahlûkatından herhangi bir varlık yerse bu, o ağacı diken kimse için sadaka olur.” hadis-i şeriflerini hatırlatan Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, ağaç dikmenin dinimizce çok önemli olduğunu söyledi.

BU YIL 83 MİLYON FİDAN, YARINLARA SONSUZ NEFES

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, “Değerli vatandaşlarım; 11 Kasım 2019’da 11 milyon fidanı toprakla buluşturduğumuz Geleceğe Nefes Seferberliği’ne verdiğiniz büyük destek, 14 milyona yakın fidanın sahiplenilmesini sağladı. Geçirdiğimiz zorlu süreçte bir kişi bile nefessiz kalmasın diye soluksuz çalışan, ülkemizi ayakta tutan sağlık kahramanlarımıza naçizane teşekkürlerimizi sunmak için Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü olarak 81 ilde SAĞLIK KAHRAMANLARI HATIRA ORMANLARI kurduk. Tam 1 milyon 61 bin 635 fidana her birinin adlarını verdik. Sizleri de kahraman sağlık personelimiz adına bir fidan sahiplenerek veya bağışlayarak onlara teşekkür etmeye davet ediyoruz. Haydi Türkiye, hep birlikte “Geleceğe Nefes Ol!” dedi.

Hedeflenen Fidan: 83.167.855

Bugün itibariyle sahiplenilen Fidan: 17.029.076

Daha yeşil bir Türkiye için, 83 milyon ağacı geleceğe miras bırakarak dünya rekoruna koşuyoruz. El ele, gönül gönüle, katıl bize.

Haydi Türkiye, Fidan Dikmeye!

Tüm yurtta fidanların toprakla buluşacağı seferberliğe katılmak isterseniz, “gelecegenefes.com” internet sayfası üzerinden, Türkiye’nin istediği bölgesinde dikilecek 5 ağaca kendi ve aile bireylerinizin isimlerini vererek fidan sahiplenebilir ya da bağışta bulunabilirsiniz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1434 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.