logo

Haydi Türkiye SMA’lı Özgür KARABOĞA’ya Nefes Ol

Haydi Türkiye SMA’lı Özgür KARABOĞA’ya Nefes Ol

Ölümcül bir kas hastalığı olan SMA Tip2 pençesinde yaşam mücadelesi veren 20 aylık Özgür bebek, devletin karşılamadığı 50 milyar TL değerindeki Zolgensma Tedavisi için “valilik izniyle” başlatılan bağış kampanyası için sizlerden destek bekliyor.

Özgür’ün elinden tutun!

Konu hakkında bilgi aldığımız Eyüpsultan’da ikamet eden Tarih Öğretmeni baba Ferdi KARABOĞA, “Özgür 16.12.2021 tarihinde doğdu. 7 aylık iken motor becerilerindeki gerileme dolayısıyla bitmek bilmez tahlil ve hastane süreci başladı. Fakat SMA Tip2 tanısı, 01 Şubat’ta yani Özgür 13,5 aylıkken kondu. Ben bir babayım ve canım yanıyor Özgür gözümüzün önünde her gün eriyip gidiyor. Artık dayanamıyorum ve sizlerden yardım rica ediyorum.

SMA ilerleyici bir kas hastalığı. Bu hastalığın bir gen tedavisi var fakat yurt dışında ve çok pahalı (1.819,500 Dolar). 4 Şubat’ta gen tedavisine ulaşabilmek için bir kampanya başlatıldı ancak iki gün sonra deprem oldu. Özgür şu an 20 aylık. Desteksiz oturamıyor, uzandığı yerde sağa sola dahi dönemiyor. Tedavinin alınmadığı her geçen günün kaybı ve tahribatı Özgür’de kendini fazlasıyla gösteriyor. Özgür’ün daha fazla zaman kaybetmeden tedavisine ulaşması gerekiyor. Tedavi için gereken para 1.819,500 Dolar.
Biz bu paranın % 61’ini topladık. İhtiyacımız olan 709.605 Dolar. Yani 19 milyon 187 bin Türk lirası.

Zamanla yarışılan bu süreçte bizi bu yolda yalnız bırakmayın. Oğlumun ellerimden kayıp gitmesine izin vermeyin. Az çok demeyin yardım edin lütfen. Sizlerin destekleri Özgür bebeğin yürüyüp oyuncakları ile doyasıya oynamasına vesile olacak. Aşağıda Özgür bebek için açılan valilik onaylı hesap yer almaktadır. Her zaman Rabbimden evladımı bana bağışlaması için dua ediyorum” dedi.

Özgür Bebeğe Destek Olmak İçin:

TL Hesabı: (Valilik İzinli)

Banka: Vakıfbank
IBAN: TR05 0001 5001 5800 7320 0323 93
Hesap Adı: Ferdi KARABOĞA
Açıklama: BAĞIŞ

ÖZGÜR yaz 2737 mesaj at 25 TL bağışta bulun.

Sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/smaozgurkaraboga

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » »
1519 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.