logo

Hayırsever İşadamı Zekeriya Özgenç Vefat Etti

Hayırsever İşadamı Zekeriya Özgenç Vefat Etti

Hayırsever İşadamı Zekeriya Özgenç Vefat Etti

Kağıthane’nin sevilen işadamlarından, siyasetçi, Habip, Eyüp ve Ahmet Özgenç kardeşlerin babası, Özgenç Kuyumculuğun sahibi Hacı Zekeriya Özgenç, 07 Ağustos Salı günü vefat etti.

Yakalandığı Kanser hastalığı sonucu hayatını kaybeden hayırsever işadamı Hacı Zekeriya Özgenç 62 yaşında Beykoz’daki evinde vefat etti.

Cenazesi, 8 Ağustos Çarşamba günü Hamidiye Mahallesi Ulu Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Hasdal Mezarlığındaki Aile Kabristanına defnedildi.

Hacı Zekeriya Özgenç’in cenaze namazına oğulları Habip, Eyüp ve Ahmet Özgenç, torunları, akrabaları, dostları ve komşularının yanı sıra Kağıthane Belediye Başkan yardımcıları, Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan, siyaset ve işadamları dünyasından birçok isim ve sevenleri katıldı.

Hasbahçe Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ve mağfiret, aileye ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet, menzili mübarek olsun. Zekeriya Özgenç ve tüm ölmüşlerimiz için birer Fatiha okuyalım inşallah.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » »
2127 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.