logo

Hepimiz Aynı Takımdayız

Hepimiz Aynı Takımdayız

Hepimiz Aynı Takımdayız

2.Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları

Edirne Valiliği, Edirne Belediye Başkanlığı, Trakya Üniversitesi, T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği 2.Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları 13 Mayıs 2014 tarihinde Kırkpınar Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Projeye dahil olan beş Balkan ülkesinin yanı sıra ve Türkiye’den 500 sporcunun katıldığı II. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları Açılış Töreni renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliklerde sporcular birbirleri ile kıyasıya yarışarak dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

İstanbul OÇEM öğrencileri

İstanbul Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ali Uğur Aydınol ve Edirne de düzenlenen 2. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları’nda dereceye giren İstanbul OÇEM öğrencileri Kaymakamımız A. Akın Varıcıer’i makamında ziyaret etti.

Edirne’de düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Aydınol “2. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları 500’e yakın özel gereksinimli sporcu katılmıştır. Bosna-Hersek, Karadağ, Kosova, Bulgaristan, Yunanistan ve ülkemiz katılmış, ülkemizden de İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli illerinin sporcuları katılmıştır. İstanbul OÇEM öğrencilerimizden Halil Çakmak atletizm koşusu 50 metre 1.’si ve gülle atma 2.’si. İlker Köse atletizm koşusu 50 metre 3.’sü ve gülle atma 3.’sü. Kerem Topal atletizm koşusu 50 metre 3.’sü ve gülle atma 3.’sü. Selman Şahin atletizm koşusu 50 metre 1.’si ve gülle atma 3.’sü olmuştur” dedi.

Kaymakamımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılı sporcularımızı tek tek tebrik etti.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1679 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.