logo

Hicri Yılbaşımız Mübarek Olsun

Hicri Yılbaşımız Mübarek Olsun

19 Temmuz 2023 Çarşamba günü 1 Muharrem 1445 Hicri Yılbaşıdır. Bu hicri yılımız yurdumuza ve Tüm İslam âlemine hayırlı olsun. Dünya Müslümanlarının uyanmasına, silkinmesine, ayağa kalkmasına ve özüne dönmesine vesile olsun. Amin!

En büyük hicret; günahlardan sevaplara kaçıştır!

Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlahiyatçı Yazar Ayetullah Coşkun, Hicri Yılbaşı nedeniyle şu açıklamalarda bulundu:

Coşkun, “Günümüzde İslami, imanî ve ahlaki faziletleri yaymak da bir hicrettir. Hele hele en büyük hicret; günahlardan sevaplara kaçıştır. O günün Müslümanları inkârdan imana, batıldan Hakk’a, kötüden iyiye, şerliden hayırlıya, kabalıktan inceliğe hicret etmişlerdir. Nihayet hicret kaçış değil, ümmetine İslam’ı yaşamak ve yaşatmak için bir arayıştır. Resulullah bu arayışa önderlik etmiştir.

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Hicri Yılbaşınızı kutlar, Yeni yılımızın İslam dünyası için birlik, beraberlik yılı olmasını, İslam davasının hedefe giden yolunda bir dönüm noktası, bir uyanma, bir silkinme ve İslam toplumunun teşkilatlanması, bir güç haline gelmesi ve çevresine kendini kabul ettirmesi sürecinin ilk adımı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
947 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.