logo

Hüseyin Türkmen Çeliktepe Mahallesi Muhtar Adayı Oldu

Hüseyin Türkmen Çeliktepe Mahallesi Muhtar Adayı Oldu

Türkmenler Kuaför Sahibi ve Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Eski Başkan Vekili Hüseyin Türkmen, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Çeliktepe Mahallesi Muhtar Adayı olabilmek için başvuru yaptı.

Konu hakkında görüş aldığımız Çeliktepe Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Türkmen, “Aday olmamdaki en büyük neden, Çeliktepe Mahalle sakinlerine hak ettiği şekilde hizmet etmektir. “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” düsturu gereği çıktığım bu yolda güzide mahalle sakinlerimizin her birine hakkaniyetle davranıp, herkese aynı derece yakın olacağımı söylemek isterim. Rabbim çıktığımız bu yolda hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Tüm Çeliktepelilerin desteğine, duasına ve hizmetine talibim” dedi.

Türkmen, Sizler “GÖĞSÜNÜZÜ GEREREK, GURURLA; ben Çeliktepe’de oturuyorum ya da Ben Çeliktepe’de çalışıyorum, Çeliktepe çok güzel bir semt ve Çeliktepe’de mutluyum demeniz için VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ” dedi.

Hüseyin Türkmen Kimdir?

Aslen Kastamonulu olan Hüseyin Türkmen, 1978 Çeliktepe doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Çeliktepe Osman Faruk Verimer İlkokulu’nda, liseyi ise A.Ö Lisesi’nde okumuştur.

1992 yılında çıraklıktan erkek kuaförlüğüne adım atan Hüseyin Türkmen, Kuzey Kıbrıs’ta vatani görevini yaptıktan sonra 2000 yılında doğup büyüdüğü Çeliktepe Mahallesi’nde Türkmenler Erkek Kuaförünü açtı. 18 yıldır mesleğini Çeliktepe’de icra etmektedir.

Aynı zamanda 2014 yılından 2018 yılına kadar Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Vekilliği yapan Türkmen, birçok sosyal sorumluluk projesinde de yer aldı. Güncel teknoloji ve yenilikleri takip eden ve spor yapmayı seven Hüseyin Türkmen evli ve bir çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
4932 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.