logo

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Hüseyin YAMAÇ’tan Kurban Bayramı Mesajı

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Hüseyin YAMAÇ’tan Kurban Bayramı Mesajı

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Hüseyin YAMAÇ, Hasbahçe Gazetesine aracılığı ile tüm İslam âleminin, Kağıthanelilerin ve Hamidiye Mahallesi sakinlerinin Kurban Bayramını kutladı.

Yamaç, “Her bayram olduğu gibi Kurban Bayramımız da farklı bir manevi iklimde yaşanmaktadır. Bu yıl geçen seneden farklı olarak pandemiden uzak, normalleşme adımlarına geçmiş olmamız. Her ne kadar normalleşme sürecinde olsak da tedbirleri elden bırakmadan bayramımızı idrak etmeliyiz. Kurban Bayramının manevi iklimi çok başka. Kurbanda kesilen et, bayramın bir parçasıdır. Manevi ibadet olan Kurban Bayramımızı en ihlâslı şekilde idrak etmeyi Rabbim hepimize nasip etsin.

Kıymetli Kağıthaneliler, bayram tatilinin uzun bir süre olması sebebi ile memleketine veya şehir dışına gidecek olan hemşerilerimiz trafik kurallarına uyarak araç kullanmalı. Bayram sevinci ve heyecanı hüzne dönüşmemeli.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramımızın ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, başta Kağıthaneli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramı tebrik ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler:
249 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.