logo

İBB’den Kağıthane Lisesine Kapalı Spor Salonu

İBB’den Kağıthane Lisesine Kapalı Spor Salonu

İBB’den Kağıthane Lisesine Kapalı Spor Salonu

kagıthane lisesi kapalı spor salonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden geleceğin şampiyonları olacak gençlere yönelik dev bir hizmet daha…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ekrem Cevahir Çok Prog. Lisesi Spor Salonu, Ferit Aysan Çağdaş Yaşam İ.Ö.O. Spor Salonu, Gültepe İ.Ö.O. Spor Salonu, Osman Faruk Verimer İ.Ö.O. Spor Salonu, Seyrantepe İ.Ö.O. Spor Salonlarından sonra Kağıthane Lisesine’de Spor Salonu kazandırıyor.

Büyükşehir Belediyesi nüfusun çoğunluğu gençlerden oluşan Kağıthane’de gençlerin enerjilerini daha faydalı harcamaları için Spor Salonları yapmaya devam ediyor.

“120 Okula 120 Kapalı Spor Salonu” projesi kapsamında, Kağıthane Lisesi son derece modern ve birçok spor aktivitesinin yapılabildiği spor salonuna kavuşmuş olacak. İnşaatı devam eden spor salonunun bu yıl içinde tamamlanmasıyla Büyükşehir Belediyesi hedefini fazlasıyla aşarak kapalı spor salonunu gençlerle buluşturmuş olacak. Bu spor salonları, bulundukları okulların öğrencilerine olduğu kadar eğitim saatleri haricinde semt sakinlerine de hizmet verecek.

Hayata geçirilen Okul Spor Salonları uygulamasıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin çağdaş, tam donanımlı, temiz salonlarda beden eğitimi derslerinin daha nitelikli geçmesini sağlanıyor. Okul spor salonlarında sağlanan hizmetlerle çağdaş spor anlayışıyla çocukların ve gençlerin fiziksel ve zihinsel sağlıkları ile öz güvenlerini geliştirmelerine destek olunuyor. Kağıthanelilere spor yapma imkânı sağlayarak sağlıklı ve sporu seven bir toplum oluşturulması amacıyla uygulamaya geçirilen çalışma ile Türk sporuna önemli bir alt yapı hizmeti sunulmuştur. Okul Spor Salonlarındaki çalışmalar ile çocukların sportif yeteneklerini değerlendirip yönlendirerek Türk sporuna sporcu kazandırmak hedeflenmektedir.

Etiketler: » » »
3689 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.