logo

İBB’nin Eğitim Yardımı Devam Ediyor

İBB’nin Eğitim Yardımı Devam Ediyor

İBB’nin Eğitim Yardımı Devam Ediyor

ibbnin-egitim-yardimi-devam-ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, İstanbul’daki devlete ait İlkokul, Ortaokul, Lise ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde eğitim ve öğretim gören şehit çocuğu, yetim, öksüz ve engelli öğrencilere yaptığı Eğitim Yardımı devam ediyor.

20 Eylül tarihinde başlayan 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Eğitim Yardımları, 11 Kasım 2016 tarihinde sona erecek. Öğrencilere bir kereye mahsus olmak üzere 250 TL verilecek. Yardımlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün Edirnekapı ve Selimiye veznelerinde gerçekleştiriliyor. Amaç; İstanbul’daki İlköğretim ve ortaöğretim okullarında öğrenim gören şehit çocuğu, yetim, öksüz ve engelli öğrencilere kırtasiye dışında zaruri ihtiyaçlarını karşılayabilecek ölçüde nakdi eğitim yardımı desteğinde bulunmaktır.

İstenilen Belgeler: 1. Öğrenci Belgesi 2. Ödemeyi Alan Velinin ve Öğrencinin Nüfus Cüzdan Fotokopileri 3. Engelliler İçin Engel Durumunu Gösterir Belge 4. Yetim, Öksüz ve Şehit Çocuğu olan öğrenciler için Nüfus Müdürlüğünden alınacak Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği veya Ölüm Belgesi

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
3282 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.