logo

İETT Akademi hizmete açıldı

İETT Akademi hizmete açıldı

İETT Akademi hizmete açıldı

Simulasyon Merkezi1

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İETT şoförleri ile Özel Halk Otobüsü şoförlerine teorik ve pratik eğitim verecek olan İETT Akademi’yi hizmete açtı.

İETT’nin İstanbul’da toplu ulaşımın kalitesini yükseltmek amacıyla sürekli bir eğitim merkezi olma hedefiyle, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle hayata geçirdiği İETT Akademi’de, İETT ile Özel Halk Otobüsleri şoförlerinin teorik ve pratik eğitimleri verilecek.  Proje kapsamında, Kağıthane Garajı’nda bulunan Simülasyon Merkezi, İkitelli Garajı’nda bulunan Psikoteknik Değerlendirme Merkezi, Ruh Sağlığı Merkezi ile 6 eğitim salonunu içeren eğitim merkezi, 5 psikolog ve alanında uzman eğitmenler ile hizmet vermeye hazır hale getirildi. Ayrıca, Ayazağa Garajı’nda oluşturulan ileri ve güvenli sürüş pisti ile şoförlere piste çıkmadan önce teorik eğitimlerin verileceği eğitim salonu da tamamlandı.

vali huseyin avni mutlu

Ulaşım olmadan hiçbir şeyin olmayacağını dile getiren İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, “Ulaşım ne kadar iyiyse, verimliyse, süratliyse, kaliteliyse, güvenliyse neticede şehir halkı, şehir insanı da kendini o kadar mutlu hisseder.” dedi.

Hayri Baracli

İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı “Açtığımız simülasyon merkezlerinde tüm şoför arkadaşlarımız burada eğitimlerini alacaklar. Bu sayede bizler İstanbul’un 2023 vizyonuna daha hızlı bir şekilde ulaşmasını hedefliyoruz.” diye konuştu.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1930 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.