logo

İHH İnsani Yardım Vakfı Kağıthane Temsilcisi Murat İZMİR Oldu

İHH İnsani Yardım Vakfı Kağıthane Temsilcisi Murat İZMİR Oldu

İHH İnsani Yardım Vakfı Kağıthane Temsilcisi Murat İZMİR Oldu

İHH İnsani Yardım Vakfı, 1992 yılından bu yana 28 yıldır dünyanın dört bir yanındaki mağdur ve mazlumlara bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın yardım ulaştırıyor. Vatandaşlara ilçe temsilcilikleri ile ulaşıyor…

Kağıthane’de Bayrak Değişimi 

Yaklaşık 2 yıldır İHH Kağıthane Temsilciliği’nde temsilcilik görevini üstlenen Harun Demirel görevini Murat İzmir’e devretti. İZMİR, Harun DEMİREL’e yapmış olduğu etkinlik, faaliyet ve çalışmalara vermiş olduğu desteklerden dolayı bir tablo hediye etti.

Konu hakkında görüş aldığımız İHH İnsani Yardım Vakfı Kağıthane Temsilcisi Murat İZMİR, “Bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle Harun DEMİREL’e teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. İHH’da görev almak bir gönül işidir. Biz de Kağıthane için hizmet etmeye devam edeceğiz. Nerede bir mazlum var ona ulaşacağız” dedi.

İZMİR, “Kağıthane temsilciliğimiz 4 yıl önce faaliyete başladı ama 2 yıl önce Kağıthane Merkez’de temsilcilik açtık. Geçen sene de Sultan Selim Mahallesine taşındık. Yardıma muhtaçlarla aranızda hayır köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Halkımız bağışlarınızla kampanyalarımıza katkıda bulunabilir veya temsilciliğimize gelerek kültürel faaliyetlere ve gönüllü çalışmalara destek olabilirsiniz” dedi.

İHH Kağıthane Temsilciliği

Adres: Sultan Selim Mahallesi, Sultan Selim Caddesi, Yılmaz İş Merkezi, No: 54 K:7 D:20 Kağıthane / İstanbul

İrtibat Telefonu: 0212 970 09 49 – www.ihh.org.tr

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » »
1333 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.