logo

İHH Kağıthane Temsilciliği Açıldı

İHH Kağıthane Temsilciliği Açıldı

İHH Kağıthane Temsilciliği Açıldı

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Kağıthane Temsilciliği Kağıthane Merkez’de hizmete açıldı. 26 yıldır dünya mazlumlarının yardımına koşan İHH İnsani Yardım Vakfı, İstanbul’un çeşitli ilçelerinde temsilcilikler açmaya devam ediyor.

Konu hakkında görüş aldığımız İHH İnsani Yardım Vakfı Kağıthane Temsilcisi Arif İnanç, “İHH İnsani Yardım Vakfı olarak 1992 yılından bu yana dünyanın dört bir yanındaki mağdur ve mazlumlara bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın yardım ulaştırıyoruz. 2017 yılında dünyanın birçok noktasında; 5 milyon kişiye Ramazan yardımları, 2 milyon kişiye ise Kurban yardımları ulaştırdık. 96 ülkede 700 bin yetime dönemsel yardım, 52 ülkede 88 bin yetime düzenli destek sağladık. Çeşitli ülkelerde 213 cami, 21 Sağlık Merkezi, 6 Kültür Merkezi, 48 Okul, 36 Yetimhane, 6747 Su Kuyusu siz gönül dostlarımızın bağış ve dualarıyla hayat buldu, bulmaya da devam ediyor. Ayrıca katarakt kampanyası ile Afrika kıtasında gerçekleştirilen ameliyatlarla; 101 bin 500 kişi yeniden görmeye başladı. Yeni hedef ise 117 bin kişiye ışık olmak” dedi.

İnanç, “Kağıthane temsilciliğimiz 2 yıl önce faaliyete başladı ama resmi olarak Kağıthane Merkezde temsilcilik açarak; yardıma muhtaçlarla aranızda hayır köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Bağışlarınızla kampanyalarımıza katkıda bulabilir veya temsilciliğimize gelerek kültürel faaliyetlere ve gönüllü çalışmalara destek olabilirsiniz” dedi.

İHH Kağıthane Temsilciliği

Adres: Merkez Mahallesi, İsmetpaşa Cad. No:2 K:1 Kağıthane / İstanbul

İrtibat Telefonu: 0212 970 09 49 – www.ihh.org.tr

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
2353 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.