logo

AK Parti Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İhsan AKTÜRK’ten Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İhsan AKTÜRK’ten Kurban Bayramı Mesajı

Kağıthane’nin sevilen iş adamlarından ve siyasetçilerinden AK Parti Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İhsan AKTÜRK, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile Tüm İslam âleminin, Kağıthaneli hemşerilerinin Kurban Bayramını tebrik etti.

Aktürk, “Rabbimize, hepimizi bir Kurban Bayramına daha kavuşturduğu için hamd ediyoruz. Bu mübarek günlerin, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyoruz. Bu yıl, salgını önemli ölçüde kontrol altına almış, normalleşme adımlarını atmış bir ülke olarak, bayrama biraz daha iyi şartlarda kavuştuk. Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada giderek artan gücünün ortaya çıkardığı güven, istikrar, huzur, umut ikliminde hedeflerimize doğru kararlılıkla yürüyoruz. Hayata geçirdiğimiz her yeni hizmet, devreye aldığımız her yeni eser, tamamladığımız her yeni proje, temelini attığımız her yeni yatırım büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası yolunda bir adımdır. Rabbimden, içinde bulunduğumuz mübarek günler hürmetine, ülkemizin ve milletimizin önünü açmasını, sıkıntılarını çözmesini, önünü aydınlatmasını niyaz ediyorum.

Her bayramda olduğu gibi yola çıkacak sürücülerimize, trafik kurallarına harfiyen uymaları, yola yorgun çıkmamaları, varacakları yere yaklaştıkça dikkatlerini artırmaları çağrısında bulunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Kağıthaneli hemşerilerimiz olmak üzere Tüm İslam âleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Bayramımız Mübarek olsun” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler:
322 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.