logo

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Okul Hediyesi

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Okul Hediyesi

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Okul Hediyesi

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Okul Hediyesi Kağıthane

Kağıthane Belediyesi aralarında Suriyeli çocukların da bulunduğu 6 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye eğitim seti ve okul çantası hediye etti. 

Kağıthane Belediyesi Kurban Bayramı’nda da Sosyal Mağaza vasıtasıyla her yaştan ihtiyaç sahibine ayakkabı ve kıyafet vermişti.

İlkokul, orta ve lise öğrencileri için hazırlanan  eğitim setinin dağıtım töreninde konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yaptıkları çalışma sonunda ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit ettiklerini belirtti. Başkan Kılıç, ’’ Bu yıl 6 bin ihtiyaç sahibi öğrencimize destek sağladık.  Eğitime önem veriyoruz ve yarınlarımız için çocuklarımızın yanında oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Karşılığında da çocuklarımızdan başarılar bekliyoruz’’ dedi.  Geçen yıl 650 bu yıl ise bin Suriyeli öğrenciye yardımda bulunduklarına dikkat çeken Başkan Kılıç, her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını dile getirdi.

Eğitim Seti Dağıtım Töreni Kağıthane

Kağıthane Belediyesi Sadabad Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende öğrencilere eğitim setini ve okul çantasını Başkan Kılıç, Eşi Fatma Kılıç, Kaymakam Hasan Göç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır verdi.      

Etiketler: » » » » » » » » » »
1000 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.