logo

İlahiyatçı, Sanatçı, Eğitimci İsmail Uslu Vefat Etti

İlahiyatçı, Sanatçı, Eğitimci İsmail Uslu Vefat Etti

Grup 571 ve Mehter 1453’ün kurucusu, İlahiyatçı, Sanatçı, Yapımcı ve Eğitimci İsmail Uslu geçirdiği beyin kanaması sonucu 9 Nisan Cuma günü vefat etmiştir.

Cenazesi Cuma günü ikindi namazına müteakip, memleketi Çanakkale, Biga, Kânibey Köyünden aile kabristanına defnedilmiştir.

Vefatıyla ilgili olarak sosyal medyadan mesaj yayınlayan eşi Gülay Ayaz USLU, “İnna lillahi ve inna ileyhi raciûn. Canımın canânını rahmeti rahmana uğurladık. İsmail USLU, Peygamber Efendimizi, 571’i tüm dünyaya duyurdu, tüm çocukların öğretmeni oldu; Rabbim de Şaban ayında mübarek cuma günü huzuruna aldı. Gül Rasule komşu olur inşallah. Cennette kavuşmak dileğiyle” dedi.

EĞİTİM BİR SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı İdris ŞEKERCİ, “Kağıthane Cengizhan Ortaokulu, Beşiktaş İsmail Tarman İmam Hatip Ortaokulu ve Şişli Nuri Akın Anadolu Lisesi’nde öğretmenlik yapan, çocukların dilinden ilahilerle yüreklere dokunan müzik çalışmaları, öğrencileri ile kurduğu Grup 571 ve çocuk mehter takımı ile özgün bir Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yapan değerli kardeşimiz, üyemiz İsmail Uslu beyin vefatı bizi derinden üzmüştür. Allah’tan rahmet niyaz eder, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olaral merhuma Allah’tan rahmet, USLU ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı cennet olsun. Ruhu için El-Fatiha

Cenazesi Babası Ahmet Uslu’nun yanına defnedilmiştir.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

4413 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.