logo

İlhan Sarıkaya, AK Parti Azdavay Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

İlhan Sarıkaya, AK Parti Azdavay Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

İlhan Sarıkaya, AK Parti Azdavay Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçimler için çalışmalar yapılmaya başlandı. İlhan Sarıkaya, AK Parti Azdavay Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

Azdavay’ın En Güçlü Başkan Adayı İlhan Sarıkaya

Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için adaylar çalışmalarını tüm hızla sürdürüyor. AK Parti’den Azdavay Belediye Başkanı aday adayı olan İlhan Sarıkaya, şimdiden Azdavay halkından destek göremeye başladı. 

İlhan Sarıkaya Kimdir?

1967 yılında Azdavay’ın Başören Köyü’nde dünyaya gelen Sarıkaya, İmam Hatip Lisesi mezunu. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul’a giden ve burada 17 yıl boyunca profesyonel anlamda kafe işletmeciliği yapan Sarıkaya, siyasete 1990’lı yıllarda atıldı. Önce Refah Partisi Kağıthane teşkilatına katılan İlhan Sarıkaya, AK Parti teşkilatına geçerek, 4. Dönem Kağıthane AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeliği görevini başarılı bir şekilde üstlendi. Yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra Sultan Selim ve Yeşilce Mahallesi sorumluluğunu da üstlenen Sarıkaya, 2015 yılında emekliliğe ayrılana kadar Kağıthane Belediyesi Hamidiye Sosyal Tesislerinde müdürlük yaptı.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
3473 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.