logo

İlk Yıldızlar Çocuk Evinde Geleceğin Yıldızları Yetişiyor

İlk Yıldızlar Çocuk Evinde Geleceğin Yıldızları Yetişiyor

İlk Yıldızlar Çocuk Evinde Geleceğin Yıldızları Yetişiyor

ilk-yildizlar-cocuk-evinde-gelecegin-yildizlari-yetisiyor

Sarıyer Reşitpaşa İlk Yıldızlar Çocuk Evi’nde çocuklar nasıl yaşayacağım, neler yapacağım, nasıl biri olacağım konusunda bilmesi gereken ne varsa hepsini öğreniyor.

Kağıthane AİHL Mezunu ve İlk Yıldızlar Çocuk Evi Öğretmeni Azize Kaya ile İlk Yıldızlar Çocuk Evi’ni ve eğitimi konuştuk. Kaya, “Öncelikle sevgiyle yola çıktık. Nesilden nesile uzanan bir yoldu bu. Örnek aldım önümdeki en değerli insanlardan. Önce sev diye öğrendim bende sevdim ve böylece minicik yüreklere sahip oldum” dedi.

besiktas-ilk-yildizlar-cocuk-evi-buyuk-adimlar-sinifi

Kaya, “İlk Yıldızlar Çocuk Evi’nde bir gün miniciklerimle temizliği konuştuk, çevreyi konuştuk. Temiz olmak temiz tutmak dedik. “Temizlik imanın yarısıdır” bundan yola çıkarak temiz olalım çevremize doğaya sahip çıkalım dedik. Büyük Adımlar Sınıfımızda, çocuklarımızla paylaşmayı yardımlaşmayı öğrendik. Sevgiyi, saygıyı, paylaşmayı, yardımlaşınca mutlu olmayı, mutlu olmanın mutlu etmek olduğunu öğrendik. Yardım kampanyası düzenledik. Mavi kapakla çıktığımız yolumuza gıda, giysi, ilaç, oyuncakla devam ettik, ediyoruz. Böylece hem mutlu oluyor hem mutlu ediyoruz. Çünkü biz minicik yüreklerimizle dünyayı avuçlayan bir nesiliz! Gelecek ne getirirse getirsin dünya ne olursa olsun, çocuklardır yarınları ellerinde tutanlar. Ne kadar kirlense de hayat, bembeyaz umutlar var. Yarınlara dair ve tükenmeyen umutları var gül kokan çocukların. Gül kokan çocuklardan selamlar var üzerine alınan herkese” dedi.

ilk-yildizlar-cocuk-evi-buyuk-adimlar-sinifi-el-yapi-kagit-atolyesini-gezdi

Sarıyer Reşitpaşa İlk Yıldızlar Çocuk Evi Öğretmeni Azize Kaya, Büyük Adımlar Sınıfı ile Kağıthane El Yapımı Kağıt Atölyesi’ni gezdi. Çocuklara kumaştan nasıl kağıt olur çalışanlar tarafından anlatıldı. Etkinliğe Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Demirel’de katılarak çocukların neşesine ortak oldu.

kagithane-el-yapimi-kagit-atolyesi

Etiketler: » » » » » » » »
1939 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.