logo

İmam Hatip Mezunları Geleneksel İftarda Buluştu

İmam Hatip Mezunları Geleneksel İftarda Buluştu

İmam Hatip Mezunları Geleneksel İftarda Buluştu

LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği 20 Mayıs Pazar günü Profilo Barış İmam Hatip Ortaokulu Bahçesinde mezunlarına ve mensuplarına iftar verdi. Başkanı Hüseyin Akgül, mezunlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek Lider’in çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Geleneksel iftar Yemeği Kur’an tilaveti ile başladı. İftar vakti Feyzullah Aygün’ün ezan okumasıyla oruçlar açıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftarda; İmam Hatipliler hasret gidererek kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergiledi.

Lider İftar programına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Dirice, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin, Önder Genel Başkan yardımcısı, Lider Başkanı Hüseyin Akgül ve yönetimi, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, İmam Hatip Ortaokulu ve Liseleri Müdürleri, Öğretmenler, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, STK temsilcileri ve mezunlar katıldı.

İftar Programının açılış konuşmasını yapan Lider Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Hüseyin Akgül, mezunlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek Lider’in çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Akgül, “LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları ve Mezunları Derneği olarak her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında bir araya geliyoruz. Ahde vefalı, insanlığın ölmemesi için gayret gösteren dostların bir araya gelmesinden mutluluk duyuyoruz. Davete icabet eden ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “LİDER’e her sene geleneksel hale getirip bu iftarı düzenlediği için teşekkür ediyorum. Rabbim iftarlarımızı kabul etsin. Hepinize hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
1671 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.