logo

İmam Hatip Mezunları Geleneksel İftarda Buluştu

İmam Hatip Mezunları Geleneksel İftarda Buluştu

İmam Hatip Mezunları Geleneksel İftarda Buluştu

Lider Geleneksel İftar Yemeği

LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği 12 Haziran Pazar günü Hasbahçe’de Sadabad Camii Bahçesinde mezunlarına ve mensuplarına iftar verdi.

Lider İftar Kuran Tilaveti

Hasbahçe’nin serinliklerinde açık havada verilen iftar Kur’an tilaveti ile başladı. Binlerce kişinin katıldığı iftarda; İmam Hatipliler hasret gidererek kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergiledi.

Lider Geleneksel İftar Programı Düzenledi

Lider İftar programına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Önder Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Lider Başkanı Tuncay Çelik ve yönetimi, Millet Partisi MKYK Üyesi Salim Yılmaz, Hilal TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Kağıthane Belediyesi Meclis Üyesi Selim Akgün, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, STK temsilcileri, müdürler, öğretmenler ve mezunlar katıldı.

Lider yönetim kurulu üyesi Yusuf Ağır

İftar programının sunuculuğunu yönetim kurulu üyesi Yusuf Ağır yaptı. İftar programı, Kur’an tilaveti ile başladı. İftar vakti İbrahim Duman ve Feyzullah Aygün’ün ezan okumasıyla birlikte oruçlar açıldı.

Lider Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Tuncay Çelik

İftar Programının açılış konuşmasını yapan Lider Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Tuncay Çelik, mezunlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek Lider’in çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çelik, “Türkiye’de olduğu gibi Kağıthane’de de yeni İmam Hatip Okulları açıldı. Bu durumdan memnun olduklarını dile getiren Çelik, emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Tuncay Çelik, “LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları ve Mezunları Derneği olarak her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında bir araya geliyoruz. Ahde vefalı, insanlığın ölmemesi için gayret gösteren dostların bir araya gelmesinden mutluluk duyuyoruz. Davete icabet eden ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Önder Genel Başkanı Halit Bekiroğlu

Önder Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, “Rabbim bu iftarımızı hayırlara vesile kılsın. Ramazan dolayısıyla yeniden kendimizi toparlamamıza, yeniden okullar açılacağı zaman o döneme iyi bir hazırlık yapmamızı vesile kılsın inşallah” dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Değerli misafirlerimize ve imam hatipli kardeşlerimize saygılarımı sunuyorum. Lider bu iftarları geleneksel hale getirdiği için teşekkür ediyorum. Çok güzel bir ortamda imam hatip mezunlarını bir araya getiriyor. Gerçekten güzel bir ortam. Bu ortamı hazırlayanlara ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Sizlere de ayaklarınıza sağlık diyoruz. Cenab-ı Hak tutmuş olduğumuz oruçları ve yapmış olduğumuz ibadetleri kabul eylesin. Hepinize afiyet olsun diyorum” dedi.

Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin

Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı ve Kağıthane İmam Hatip Lisesi Mezunu Mevlüt Öztekin, “Lider’e her sene geleneksel hale getirip bu iftarı düzenlediği için teşekkür ediyorum. Rabbim iftarlarımızı kabul etsin. Hepinize hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.

Lider Geleneksel İftar Yemeği İftar Duası

Kağıthane İlçe Müftüsü Mevlüt Haliloğlu’nun iftar duası ile program sona erdi.

İmam Hatip Mezunları Geleneksel İftarda Buluştu İmam Hatip Mezunları İftarda Buluştu

Lider Mezunları ile İftarda Bir Araya Geldi Lider Sadabad'ta İftar Verdi

Lider Hasbahçe'de İftar Verdi

İftarın ardından çaylar yudumlanıp, tatlılar yenildi. Mezunlar hoş sohbetler yaparak anıları tazeledi ve hasret giderdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1336 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.