logo

İMH Günışığı Derneği “Zalime Karşı Sözümüz var Mazlumdan Yana” Programı Düzenliyor

İMH Günışığı Derneği “Zalime Karşı Sözümüz var Mazlumdan Yana” Programı Düzenliyor

İMH Günışığı Derneği “Zalime Karşı Sözümüz var Mazlumdan Yana” Programı Düzenliyor

İMH Günışığı Derneği “Zalime Karşı Sözümüz Var Mazlumdan Yana” Programıyla Dirilişe ve Yarınlara Muştu Olmaya Davet Ediyor.

İMH Günışığı Derneği’nin “Zalime Karşı Sözümüz Var Mazlumdan Yana” Programı 7 Mayıs 2017 Pazar günü Saat: 17:30-21:30 arası Kağıthane Yahya Kemal Spor Kompleksinde gerçekleştirilecektir. Program ücretsiz olup, tüm halkımız davetlidir.

Programda İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney’in konuşması, Tembihname ekibinin “Zor Zaman Yiğitleri” isimli gösterisi, Kum Gösterisi ve değerli sanatçı Ömer Karaoğlu’nun konseri olacaktır.

Davet Metni:

İnsanlık tarihinden başlar bizim sözümüz. Düne, bugüne, yarınlara ulaşır. Bizler, peygamber varisi olan ümmet; kirletilen ırzların, kimyasal silahlarla nefessiz kalan insanlığın, turistik sahillere vuran yavruların sesi olmak ve  kimsesizlerin kimsesi olmaktır derdimiz.

Sözümüz var; Adalet, eşitlik, insan hakları getireceğini ifade eden adaletsizlere. Yetim hakkını kendi hakkı gibi görüp yiyenlere. Sözümüz var; daha güzel bir Dünya için merhamet pınarlarını tekrar akıtmaya. Sözümüz var; umutsuz bakan deniz gözlü, kara saçlı yavrucaklara umut olmaya. Allah’ın emaneti olan her şeye, eşe, evlada, Dünya’ya karşı sözümüz var. Sözümüz var kardeşliğe, sevgiye. Sözümüz var, dirilişe, direnişe, yarınlara muştu olmaya.

Etiketler: » » » » » » » » » » »
2267 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.