logo

İş Adamı ve Siyasetçi Yaşar ÇAVDAR’dan Mevlid Kandili Mesajı

İş Adamı ve Siyasetçi Yaşar ÇAVDAR’dan Mevlid Kandili Mesajı

Kağıthane’nin sevilen iş adamlarından ve siyasetçilerinden Yaşar ÇAVDAR, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile tüm İslam âleminin, Türk Milletinin ve Kağıthaneli hemşerilerinin Mevlid Kandilini tebrik etti.

ÇAVDAR, “Bugün, rahmet elçisi sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)’in dünyayı teşriflerinin yıldönümüdür. Gönüllerde asırlar boyu kök salan sonsuz sevgiyle ve ona olan sarsılmaz bağlılıkla idrak edeceğimiz Mevlid Gecesini Cenab-ı Hak tüm insanlık için hayırlara vesile kılsın.

O şefkat peygamberidir. Merhamet peygamberidir. Vefa peygamberidir. Onun tertemiz hayatı, insanlık için vefa örnekleri ile doludur. O, ahde vefa ve emanete riayete tam anlamıyla sahip olmasından dolayı inanan-inanmayan herkes tarafından “El-Emin” olarak bilinmiştir.

Bugün insanlık, tarihinin en zorlu dönemlerinden birini yaşamaktadır. Ahlaki ve hukuki değerlerin alabildiğine ötelendiği bir çağda huzur ve güven kaybolmuştur. Küresel sorunların cenderesindeki insanlık, sesini nesiller ötesine ulaştıracak çağlar üstü bir soluğun sahibi olarak Hz. Muhammed (s.a.v.)’in getirdiği değerlere muhtaçtır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta dünyanın çeşitli bölgelerinde zulüm ve yoklukla mücadele eden kardeşlerimiz olmak üzere, milletimizin ve İslam âleminin Mevlid kandilini tebrik ediyor, gecemizin insanlığın muhtaç olduğu barış, huzur ve kardeşlik iklimine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

Etiketler: » » »
357 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.