logo

İsa Mesih Şahin’den, Gelecek Partisi Kağıthane İlçe Teşkilatına Ziyaret!

İsa Mesih Şahin’den, Gelecek Partisi Kağıthane İlçe Teşkilatına Ziyaret!

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih ŞAHİN, İl Kadın Kolları Başkanı Perihan TOĞAY ve teşkilat mensuplarıyla beraber Gelecek Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. ŞAHİN, “Hızlı bir şekilde ilçe kadrolarımızı da oluşturarak, Mayıs ayına kadar ilçe ve il kongrelerimizi yapacağız” dedi.

Gelecek Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Burak DİYARBAKIRLIOĞLU tarafından karşılanan ŞAHİN ilçe başkanlığını da gezme fırsatı buldu. Kağıthane İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen kahvaltılı programına katılan ŞAHİN, Kahvaltı sonrası ilk Nurtepe Cemevini ziyaret etti daha sonra Kağıthane’de bazı mahalleleri gezerek, esnaflarla sohbet edip sorunlarını tek tek dinledi.

Kağıthane Hacı Bektaş Veli Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Zeynal ŞAHAN’ı Nurtepe Cemevinde ziyaret ederek sohbet edip, istişarelerde bulunduktan sonra Kağıthaneli esnaflarla bir araya gelen Şahin, “Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun selamını getirdim” diyerek esnafları selamladı.

Kağıthane’de birinci olağan kongremizi yapacağız

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih ŞAHİN, “Kağıthaneli hemşerilerimizle buluşmayı çok önemsiyoruz. Biz devamlı sahadayız, sürekli araştırmalar ve analizler yapıyoruz. Kağıthane İlçe başkanımız ve ekibi uzun süredir Covid-19 salgın hastalığına rağmen tedbirli bir şekilde sahada aktif olarak çalışıyor. Kağıthane’de Gelecek Partisi’nin temeli atılmış durumda. Önümüzde bir kongre dönemimiz var. Kağıthane’de birinci olağan kongremizi yapacağız inşallah. Bu kongre ile birlikte burada daha güçlü bir ekip oluşturarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Kongreye Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu da getirme arzusundayız.

Kağıthane’yi önemsiyoruz

Gelecek Partisi toplumun bütün farklılıklarını bir araya toplayan bir parti olarak kuruldu. Kağıthane’yi önemsiyoruz. Kağıthane, seçmen yapısı itibariyle bizim en çok karşılık bulacağımız ilçelerden birisi. Kağıthane’ye Gelecek Partisi İl Başkanlığı olarak gereken önemi vereceğiz. Bir değil birden fazla geleceğiz. Covid-19 salgın hastalığının da yavaş yavaş azalması ile birlikte daha fazla sahada olacağız daha fazla gönüllü daha fazla etkileşim oluşturacağız. Bu anlamda Gelecek Partisi zamanla Kağıthane’de etkin bir siyasi aktör haline gelecektir.

Gelecek umutlarınızı tüketmeyin

İstanbul’un her yerini gezen bir il başkanı olarak söylüyorum, vatandaşımız artık siyasetten bıkmış durumda, vatandaşımız artık gelecekle ilgili çok ciddi bir karamsarlığa düşmüştür. Özellikle de ekonomik kriz nedeniyle esnafımız inanılmaz mağdur durumda, vatandaşımız yeni bir nefes arıyor. Güvenebileceği ve inanabileceği yeni güvenli bir liman arıyor. İşte Gelecek Partisi de orası olacak, biz Gelecek Partisi’ni vatandaşımızın, siyasetle arasındaki güvenin yeniden düzeleceği bir liman olarak görüyoruz. Vatandaşlar geleceğe karamsar bir tablo ile bakıyor. Biz onlara şunu söylüyoruz; “Gelecek umutlarınızı tüketmeyin, gelecek umudunu hep diri tutacağız.” İşte partimizin adını da o nedenle “GELECEK” koyduk.

Türkiye’yi de, ekonomiyi de, iktidarı da yönetmeye talibiz

İktidara geldiğimizde Türkiye’yi nasıl yöneteceğimizin mesajlarını şimdiden veriyoruz. Gelecekteki ekonomi modelimizle, bir fikirsel altyapıyla bu zor süreçte bile sürekli hükümete çözüm öneriler ve paketler sunduk. Gelecek Partisi bu anlamda fikirsel altyapısıyla, dinamik kadrosuyla Türkiye’yi de, ekonomiyi de, iktidarı da yönetmeye taliptir.

Yeni bir istikrar havasına ihtiyacımız var

“Ekonominin bu iktidarla düzelmesi artık mümkün değil” ekonominin düzelmesi için, bir gelecek umudu taşıyabilmesi için, bir anlayışa bir nefese ihtiyacımız var. Yeni bir istikrar havasına ihtiyacımız var. Bu istikrar havasının da bu iktidarla oluşması mümkün değil. Türkiye’ye hak ettiği bir yönetim GELECEK. Türkiye’de Gelecek fikri kazanacak ve böylece Türkiye kazanacak” dedi.

Olası bir erken seçimde parti olarak ittifaka sıcak bakmadıklarını kaydeden Şahin, “Ben yeni kurulan bir partinin ittifak lafını kullanmasını çok doğru bulmuyorum. Biz kendi ayaklarımız üzerinde yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
485 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.