logo

İslam Kalkınma Bankası Şair Yahya Kemal İlkokulu’nu Yeniledi

İslam Kalkınma Bankası Şair Yahya Kemal İlkokulu’nu Yeniledi

İslam Kalkınma Bankası Şair Yahya Kemal İlkokulu’nu Yeniledi

İslam Kalkınma Bankası Kağıthane Şair Yahya Kemal İlkokulu’nu Yeniledi

Kağıthane Şair Yahya Kemal İlkokulu Proje Kağıthane Şair Yahya Kemal İlkokulu

İslam Kalkınma Bankası’nın destekleriyle yenilenerek, eğitime yeniden kazandırılan Şair Yahya Kemal İlkokulu’nun açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Fazlı Kılıç Kağıthane Şair Yahya Kemal İlkokulu

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, mahallelerin eğitim alanında yapılan yatırımlar sayesinde çok hızlı geliştiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:“İlçemiz çok hızlı gelişiyor. Tüm okullarımızın fiziki olarak gelişmesiyle birlikte eğitim kalitesi de yükseliyor. Eğitim seviyesinin artmasında, Kağıthane’nin yaşanılabilir bir ilçe olmasının önemli bir payı var. Kağıthane’deki eğitim veya kamu kurumlarına gelen kamu görevlilerimiz, Kağıthane’ye geldikleri günden itibaren, ‘Kağıthane’den nasıl ayrılırız?’ diye düşünürlerdi ama şimdi İlçemize gelen kamu görevlilerimiz,  “Burada nasıl kalabiliriz?” demeye başladılar. İslam Kalkınma Bankası’na da çok teşekkür ediyorum. Eğitime önemli bir destekte bulundular.”

Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç

“Türkiye her alanda gelişiyor”

Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç’de okulun yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, Türkiye’nin her alanda geliştiğini söyledi. Türkiye’nin geriye bakmaktan kurtulduğunu ve kendisine yeni misyonlar edindiğine vurgu yapan Kaymakam Göç, “Ekonomide, sosyal hayatta, eğitimde, kültür sanatta, sporda inşallah ülkemizin önü hep açık olacak. Bu proje, devlet ve millet barışmasının, etrafımızdaki kardeş ülkelerle, din kardeşimiz olan ülkelerle bir takım projeleri elbirliğiyle yapabilmenin bir örneğidir. Bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İslam Kalkınma Bankası Temsilcisi Muhammed El Rusta

İslam Kalkınma Bankası Temsilcisi Muhammed El Rusta ise İslam Kalkınma Bankası’nın destekleriyle yapılan okulun açılış töreninde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu bildirdi. Rusta, eğitime vereceklerin desteklerin devam edeceğini de söyledi.

Kağıthane Şair Yahya Kemal İlkokulu Açıldı

Konuşmaların ardından öğrencilerden oluşan Kafkas Halk Oyunları ekibi ile Mehter Takımı, gösterilerini sundu.

İslam Kalkınma Bankası Şair Yahya Kemal İlkokulu’nu Yeniledi

Kaymakamımız Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İslam Kalkınma Bankası Temsilcisi Muhammed El Rusta, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır ile diğer katılımcılar açılış kurdelesini keserek sınıfları gezdi.

Kağıthane Şair Yahya Kemal İlkokulu Sınıflar

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2333 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.