logo

İsmail Tarman Ortaokulu İmam-Hatip Ortaokulu Olsun

İsmail Tarman Ortaokulu İmam-Hatip Ortaokulu Olsun

İsmail Tarman Ortaokulu İmam-Hatip Ortaokulu Olsun

ismail tarman ortaokulu beşiktaş

İstanbul Beşiktaş İlçesi sınırlarında bulunan İsmail Tarman Ortaokulu’nun İmam Hatip Ortaokulu olmasını Beşiktaş sakinleri talep ediyor.

Beşiktaş ilçesinde görüş aldığımız vatandaşlar “Beşiktaş İlçesinde 50 tane ortaokul var. Bunlardan sadece 1 tanesi İmam Hatip Ortaokuludur. Ortaokul öğrencilerimizin yaşları itibarı ile uzak yerlerdeki okullara gidemeyeceklerinden dolayı ilçemizdeki İmam Hatip Ortakokulu sayısının arttırılmasını istiyoruz. Bu nedenle 4.Levent’teki İsmail Tarman Ortaokulu’nun İmam Hatip Ortaokulu olmasını Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünden ve Milli Eğitim Bakanlığından talep etmekteyiz” dediler.

Bununla ilgili olarak imza kampanyası başlatan veliler; “Herkesin eğitim hakkının özgür olduğunu düşünüyor. Bizler gibi düşünen velilerimizin kampanyamıza desteğini bekliyoruz” dediler.

İmza Kampanyasına destek olmak için ===>> tıklayınız…

Hasbahçe Gazetesi olarak Beşiktaş İlçesindeki velilerimizin sesi oluyor. Beşiktaş’taki İmam-Hatip Ortaokul sayısının arttırılarak gereğinin yapılmasını Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünden ve Milli Eğitim Bakanlığından talep ediyoruz.

3216 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.