logo

İstanbul Adalet Sarayı’nda Adli Yıl Açılış Töreni yapıldı

İstanbul Adalet Sarayı’nda Adli Yıl Açılış Töreni yapıldı

İstanbul Adalet Sarayı’nda Adli Yıl Açılış Töreni yapıldı

istanbul_adalet_sarayinda_adli_yil_acilis_toreni

Başsavcı Hadi Salihoğlu’nun ev sahipliği yaptığı törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, çok sayıda hakim ve savcıların yanı sıra İstanbul’daki askeri ve mülki erkan da katıldı.

İstanbul Adalet Sarayı’nda gerçekleştirilen törenin açılış konuşmasında Başsavcı Hadi Salihoğlu, yeni adli yılın Türkiye’ye ve adli teşkilata sağlıklı güzel günler getirmesi temennisinde bulundu. 

istanbul adalet sarayı kadir topbaş

Konuşmanın ardından Hadi Salihoğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ı ve diğer konuklarını pasta kesmeye davet etti. Pastayı Salihoğlu ve davetliler birlikte kesti. Adliye binasının maketinin olduğu pasta, törene katılanlara ikram edildi. 

Hasbahçe Gazetesi olarak 2014–2015 Adli Yılı açılışını kutluyor, yeni Adli Yılın ülkemize ve vatandaşlarımıza barış ve huzur getirmesini temenni ediyoruz. Adaletin tecellisi için fedakârca emek sarf eden hâkim, savcı ve avukatlarımıza, tüm yargı çalışanlarına, yeni Adli Yılda başarılar diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » »
1623 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.