logo

İstanbul Bayburt Spor’un Yeni Başkanı Bünyamin Yazoğlu Oldu

İstanbul Bayburt Spor’un Yeni Başkanı Bünyamin Yazoğlu Oldu

İstanbul Bayburt Spor’un Yeni Başkanı Bünyamin Yazoğlu Oldu

 

İstanbul Bayburt Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri 23 Nisan 2017 Pazar günü Saat:14.00’da Sultan Selim Mahallesinde bulunan İstanbul Bayburt Spor Kulüp lokalinde olağanüstü toplandı. Olağanüstü genel kurula yoğun ilgi vardı.

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Bayburt Spor’da yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa Bünyamin Yazoğlu getirildi.

Kongre sonrası açıklamada bulunan İstanbul Bayburtspor’un yeni başkanı Bünyamin Yazoğlu, hedeflerinin önce Süper Amatör Lig daha sonra Bal Ligi ve 3. Lig olduğunu dile getirdi.

Yazoğlu, “İstanbul Bayburt Spor olarak amacımız hemşerilerimiz ile birlikte bir arada olmak, kaynaşmak ve dayanışma içinde olmaktır. Başarı birlikten, beraberlikten gelir. İstanbul Bayburt Spor’u hak ettiği yerlere getireceğiz inşallah. Bayburtlu hemşerilerimizin İstanbul’daki maçlarımıza bekliyoruz ve bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum” dedi.

Kongre sonrasında fotoğraf çektiren eski başkanlar, yeni yönetimin sonuna kadar yanlarında olduklarını söyleyerek, İstanbul Bayburt Spor’un bu yönetimle birlikte daha üst liglere yükselecektir, başarılar diliyoruz dediler.

Yönetim Kurulu Üyeleri:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Bünyamin Yazoğlu, Cemal Sarıhan, Oktay Türk, Sunay Turan, Erdal Yazoğlu, Halil İbrahim Doğan, Hayati Battal, Mustafa Fazlıoğlu, Yahya Çavuşoğlu,

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Akın Atlı, Bülent Korkmaz, Muhammed Çırak, Ayhan Yaz, Mehmet Taştan

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Bayram Yıldırım, Fahrettin Çırak, Selami Hacıarifoğlu

Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Cengiz Yıldırım, Ziya Karslı, Arif Adıgüzel

Hasbahçe Gazetesi olarak İstanbul Bayburt Spor Başkanı Bünyamin Yazoğlu’nu tebrik ediyor. Başkanlığının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
4733 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.