logo

İstanbul Karadenizliler Derneğinden Binali Yıldırım’a Destek

İstanbul Karadenizliler Derneğinden Binali Yıldırım’a Destek

İstanbul Karadenizliler Derneğinden Binali Yıldırım’a Destek

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binalı Yıldırım, 15 Şubat Cuma günü Saat:20.00’da İstanbul Karadenizliler Derneğinin Kağıthane Mehmet Akif Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu gecede Karadenizliler ile buluştu.

Programa AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binalı Yıldırım, İstanbul Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Balcı, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk ve yönetimi, MHP Kağıthane İlçe Başkanı Barış Çatalbaş ve yönetimi, STK Başkanları, muhtarlar ve Kağıthaneliler katıldı.

İstanbul Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Balcı’nın açılış ve selamlama konuşmasından sonra kürsüye Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç geldi.

15 yılda Kağıthane’ye birçok eser kazandırdıklarını ifade eden Başkan Fazlı Kılıç, “İlçemize yeni kültür merkezleri, spor salonları, yüzme havuzları, mahalle konakları yaptık. Sanayi alanlarını kaldırarak yerine yeşil alanlar kazandırdık. Kentsel dönüşüm çalışmalarında da önemli bir seviyeye geldik. Metro çalışmalarında önemli bir orana ulaşıldı. İlçemizden geçecek hatlardan biri İstanbul Havalimanı’na ulaşacak. Bu durum Kağııthane’nin değerine değer katacak. Ulaşım bakımından Avrupa ve Asya kıtalarının tam arasında kalan ilçemiz, metro, metrobüs ve yeni bağlantı yollarıyla bölgenin yıldızı konumunda. Bizler, 31 Mart 2019 yerel seçimleri itibarıyla görevimizi tamamlıyoruz. Partimizin belediye başkan adayı ise, 9 yıl belediye başkan yardımcılığı yapan, tüm bu çalışmalara hakim, genç ve başarılı isim Mevlüt Öztekin bey oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız da Türkiye Büyük Meclisi Başkanı Binali Yıldırım oldu. Sizlerden Binali beyi ve Mevlüt beyi desteklerinizi bekliyor ve bize haklarınızı helal isteminizi istiyorum” dedi.

Kürsüye gelen AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin de Kağıthane’nin son yıllarda değer kazanan bir ilçe olduğunu ifade ederek, bunu daha da yukarı taşımak için çok çalışacaklarını söyledi. İlçemiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Desteklerinizi bekliyoruz diye konuştu.

Son olarak kürsüye gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binalı Yıldırım “Fazlı Kılıç başkanımız uzun süredir bu ilçede güzel hizmetler yaptı. 15 yılı bulan hizmetleri var. Kendisine sizler adına teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı. Şimdi bayrağı devralmaya hazırlanan ve 31 Mart seçimlerinde sizden destek isteyen Kağıthane Belediye Başkan adayımız Mevlüt Öztekin. Eminim ki Mevlüt Bey de Fazlı Bey’in bıraktığı yerden bayrağı daha da yukarılara taşıyacaktır. Mevlüt Öztekin’i belediye başkanlığına taşımaya hazır mısınız? Mevlüt Öztekini başkan yaparken beni de unutmayın” dedi.

Yıldırım, “Yerel seçimde 2 ittifak var. Cumhur İttifakı’nın adayı olarak  karşınızdayız. Cumhur İttifakı’nda AK Parti ve MHP var. Mesele milletse gerisi  teferruattır. İki ittifak seçime giriyor. Kararı İstanbul verecek. İstanbul ahalisi verecek. Bu seçim ittifaklar arası rekabet yerine İstanbul’un geleceğine yönelik İstanbulluların kararına dönüşsün. İstanbul’u konuşalım. İstanbul’un geleceğini konuşalım. İstanbul aidiyetini konuşalım. Genel siyasette üst düzeydeki mücadeleye İstanbul’un gündemi arada gümleyip gitmesin çünkü günün sonunda olan olacak genel siyaset devam edecek. İstanbul’da seçtiğiniz adaylarla baş başa kalacaksınız.

Sizden en büyük talebim şudur; Yereli konuşalım. İstanbul gündemini takip edelim. İstanbul’un geleceğini düşünelim. İstanbul’un geleceği evlatlarımızın geleceğidir. İstanbul’un geleceği Türkiye’nin geleceğidir. Bu  seçimlerin 2023’e giderken cumhuriyetimizin 100. yılına giderken çok önemlidir” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binalı Yıldırım’a İstanbul Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Balcı tarafından plaket takdim edildi.

Program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » »
2953 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.